Τροχοί & TIR

Κοινοπραξία TRATON και HINO

Σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας που υπεγράφη πέρυσι, το TRATON GROUP και η Hino Motors, Ltd. ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία της κοινοπραξίας προμηθειών «HINO & TRATON Global Procurem
Κυριακή 22/12/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας που υπεγράφη πέρυσι, το TRATON GROUP και η Hino Motors, Ltd. ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία της κοινοπραξίας προμηθειών «HINO & TRATON Global Procurement», στην οποία ο γερμανικός όμιλος διαθέτει μερίδιο 51% και ο ιαπωνικός το υπόλοιπο 49%.

Τα γραφεία της νέας εταιρείας θα βρίσκονται στο Μόναχο και στο Τόκιο. Στόχος της κοινοπραξίας είναι η μεγιστοποίηση των συνεργειών σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των δύο εταιρειών. Η κοινή προμήθεια αφορά ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτικών και τεχνολογιών, των οποίων οι συμβάσεις αγοράς συνάπτονται από τις δύο εταιρείες. Μέσω αυτής της εταιρικής σχέσης, η HINO και η TRATON προσβλέπουν σε ένα αυξημένο παγκόσμιο αποτύπωμα, ιδίως στην Ευρώπη και την Ασία, προκειμένου να διευρυνθεί η βάση των προμηθευτών των δύο εταιρειών.

«Είμαστε επίσης σε συζητήσεις με την TRATON για επιπλέον τομείς συνεργασίας, όπως είναι η ηλεκτροκίνηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HINO, Yoshio Shimo. «Η συνεργασία με τη HINO είναι σημαντική για την παγκόσμια στρατηγική μας (Global Champion Strategy), με τους πελάτες μας να επωφελούνται από μια ακόμα μεγαλύτερη βάση προμηθευτών», τόνισε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της TRATON και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG, Andreas Renschler.

Στο ίδιο τεύχος #380

PreviousNext