Με τηλεματική οι θάλαμοι Krone

Παρ, 06/12/2019 - 11:00

Στάνταρ θα είναι εφεξής σε όλους τους ψυκτικούς θαλάμους Krone Cool Liner, το σύστημα τηλεματικής Krone Telematics KSC ProPlus Cool.

Το εν λόγω σύστημα προσφέρει τις εξής λειτουργίες: Παρακολούθηση της θέσης, της πόρτας, των δεδομένων λειτουργίας, της θερμοκρασίας ψύξης, της μηχανής ψύξης και της κατάστασης σύνδεσης. Επιπλέον, αποστέλλονται μηνύματα σφάλματος από το σύστημα πέδησης. Ακόμα, μέσω του Krone Telematics KSC ProPlus Cool γίνεται η πλήρης διαχείριση εγγράφων μέσω WLAN, προκειμένου τόσο ο αποστολέας όσο και ο οδηγός να μπορούν να συνδεθούν με το Krone Telematics Box και να ζητήσουν τα δεδομένα που χρειάζονται. Προαιρετικά, μπορεί να επιλεγεί η έκδοση τηλεματικής «Cool Dialog», η οποία ενσωματώνει το καταγραφικό θερμοκρασίας της KRONE.

Σημειώνεται, πως στους πελάτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύστημα τηλεματικής της Krone, η εταιρεία προσφέρει δοκιμαστική δωρεάν χρήση για τρεις μήνες. Αξίζει να αναφερθεί, πως το Krone Telematics KSC ProPlus Cool μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε όλους του θαλάμους Krone Cool Liner.