Τροχοί & TIR

Συνεργασία SPEEDEX – ΗΡΩΝ

Συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο ξεκινούν ο όμιλος ΗΡΩΝ, ο ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, η εταιρεία ταχυμεταφορών που από τα τέλη του 2017 ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλ
Τετάρτη 11/12/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο ξεκινούν ο όμιλος ΗΡΩΝ, ο ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, η εταιρεία ταχυμεταφορών που από τα τέλη του 2017 ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.

Η εταιρεία σήμερα διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων, καθώς και 130 σημεία εξυπηρέτησης «SPEEDEX Corner» στα πρατήρια της AVIN. Στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυό της, η SPEEDEX απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους. Έτσι, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο 200 σημείων της SPEEDEX, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για μεταφορά της παροχής τους στον ΗΡΩΝΑ. Επιπλέον, όλοι οι πελάτες του ομίλου ΗΡΩΝ μπορούν θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα της SPEEDEX. Σημειώνεται, πως στη μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ μετέχει ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η ENGIE που είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ενέργειας με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο και η QATAR PETROLEUM που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς.

PreviousNext