Τροχοί & TIR

FedEx: «Κάθε ημέρα είναι ημέρα παράδοσης»

Τις Κυριακές πραγματοποιεί διανομές στις περισσότερες περιοχές των Η.Π.Α., η υπηρεσία χερσαίων μεταφορών «FedEx Ground», προκειμένου να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα οι αυξημένες ανάγκες του ηλε
Παρασκευή 14/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τις Κυριακές πραγματοποιεί διανομές στις περισσότερες περιοχές των Η.Π.Α., η υπηρεσία χερσαίων μεταφορών «FedEx Ground», προκειμένου να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα οι αυξημένες ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το παραπάνω εκτιμάται ότι θα επισπεύσει τους χρόνους παράδοσης κατά μία ή δύο ημέρες, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε κατηγορίες προϊόντων, όπως τα φάρμακα και τα λοιπά ευπαθή αγαθά. «Αυτό προσδίδει προστιθέμενη αξία στους διανομείς προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλες τις Η.Π.Α. και στους 188 εκ. on-line αγοραστές σε 7.700 πόλεις και κωμοπόλεις, όπου τα πακέτα FedEx Home Delivery παραδίδονται τις Κυριακές. Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες προσδοκούν την παράδοση στο Σαββατοκύριακο, αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι κάθε ημέρα είναι ημέρα παράδοσης στη FedEx», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FedEx. Corp, Raj Subramaniam.

Σημειώνεται, πως οι παραδόσεις τις Κυριακές, εφαρμόστηκαν από τη FedEx την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου η εταιρεία να καταφέρει να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση από τους πελάτες της. «Οι παραδόσεις επτά ημερών την εβδομάδα ήταν κρίσιμη για την επιτυχία μας σε αυτή την περίοδο αιχμής, καθώς βιώσαμε ίσως τον μεγαλύτερο όγκο στην ιστορία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σχεδόν 38 εκ. δέματα μόνο για την “Blue Monday”», πρόσθεσε ο κ. Subramaniam.

PreviousNext