Τα logistics του James Bond

Κυρ, 22/03/2020 - 11:00

Τα logistics της πέμπτης κατά σειρά ταινίας του James Bond «No Time To Die», ανέλαβαν οι ειδικοί της DHL, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2006 με το Casino Royale.

Για τη νέα ταινία του εμβληματικού μυστικού πράκτορα «007», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Απριλίου, η DHL μετέφερε οτιδήποτε χρειάστηκε σε όλο τον κόσμο μέσω αέρος, ξηράς και θαλάσσης, υπηρετώντας με ακρίβεια τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η DHL ως Συνεργάτης Μεταφορών, φρόντισε ώστε ο σωστός εξοπλισμός να βρίσκεται έγκαιρα στο κατάλληλο σημείο. Οι μεταφορές έγιναν ανάμεσα σε Νορβηγία, Τζαμάικα, Ιταλία και σε διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου. «Η ακρίβεια και η συνέπεια είναι ζωτικής σημασίας για κινηματογραφικές παραγωγές αυτού του βεληνεκούς. Χάρη στο διεθνές δίκτυο που διαθέτουμε και τις άψογα συντονισμένες διαδικασίες που εκτελούν τα επιτελεία αεροπορικών, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών μας, η DHL ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές τις απαιτήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για πέμπτη φορά βοηθήσαμε τον διάσημο Μυστικό Πράκτορα στην αποστολή του να σώσει τον κόσμο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Deutsche Post DHL, Frank Appel.