Τροχοί & TIR

Freightliner – κινητή κουζίνα του Γκάι Φίρι (+VIDEO)

Ένα τριαξονικό τρέιλερ 14,6 μέτρων, έχει μετατραπεί σε μία πλήρως εξοπλισμένη κινητή κουζίνα, από τον διάσημο σεφ της τηλεόρασης, Γκάι Φίρι, προκειμένου να παρέχεται βοήθεια σε όσους την χρειάζονται
Δευτέρα 20/04/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα τριαξονικό τρέιλερ 14,6 μέτρων, έχει μετατραπεί σε μία πλήρως εξοπλισμένη κινητή κουζίνα, από τον διάσημο σεφ της τηλεόρασης, Γκάι Φίρι, προκειμένου να παρέχεται βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. Το εν λόγω τρέιλερ κοτσάρεται σε έναν τράκτορα Freightliner M2 112, που παραχωρήθηκε για αυτό τον σκοπό από την αμερικάνικη μάρκα -μέλος της Daimler.

Το εν λόγω φορτηγό διαθέτει τη μεγάλη καμπίνα μεταφοράς προσωπικού (Crew Cab) και είναι στην έκδοση SportChassis. Εξοπλίζεται με τον γνωστό 6κύλινδρο κινητήρα 12,8 λίτρων DD13 της Detroit, ο οποίος αποδίδει ισχύ 470 ίππων. Σημειώνεται, πως το Freightliner M2 112, μπορεί εναλλακτικά να εξοπλιστεί με τους κινητήρες L9 και L9N της Cummins και με άξονες είτε της Detroit είτε της Meritor. Πολλές είναι οι επιλογές και στα κιβώτια, με τα μηχανικά των 9-18 σχέσεων να είναι της Eaton, όπως και το αυτοματοποιημένο UltraShift PLUS. Της Allison είναι τα δύο αυτόματα κιβώτια (3000 και 4000 series) που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές του φορτηγού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κινητή κουζίνα του Γκάι Φίρι, αυτή περιλαμβάνει πολλαπλές επιφάνειες μαγειρέματος, φούρνους, φριτέζες, μηχανή για καπνιστά, μηχανή πάγου, καταψύκτες, μίξερ 28 λίτρων, γεννήτρια 12 kW και πολλά άλλα. Η νέα κουζίνα είναι η ναυαρχίδα του στόλου του σεφ, που αποτελείται από δύο μικρότερα 7μετρα τρέιλερ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γκάι Φίρι έχει ιδρύσει τον οργανισμό Knuckle Sandwich και αυτός με την ομάδα του, διαθέτουν αυτή τη στιγμή 75 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.

Εμπνεύστηκε να συνδράμει στην αντιμετώπιση καταστροφών, όταν βοήθησε στη σίτιση χιλιάδων εργαζόμενων και εκτοπισμένων κάτοικων, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στη Βόρεια Καλιφόρνια το 2017, η οποία κατέστρεψε περισσότερα από 6.500 σπίτια. Έκτοτε, ο διάσημος μάγειρας και οι συνεργάτες του έχουν υποστηρίξει χιλιάδες πολίτες που επλήγησαν από διάφορες καταστροφές, παραδίδοντας περισσότερα από 120.000 γεύματα.

«Είμαι χαρούμενος που η Freightliner ανέλαβε να συνδράμει όσους βοηθούν στην επιβίωση των συνανθρώπων μας και παρέχουν ανακούφιση σε περιόδους εξαιρετικής ανάγκης. Όταν έχουμε μια κλήση, χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο και άνετο όχημα για να φτάσουμε στην τοποθεσία αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το Freightliner είναι το σωστό φορτηγό για αυτή τη δουλειά», δήλωσε σχετικά ο Γκάι Φίρι.

PreviousNext