Τροχοί & TIR

Φορτιστές Webasto για υβριδικά Scania

Σε 20 λεπτά φορτίζει τις μπαταρίες του υβριδικού Scania (plug-in hybrid – PHEV) o φορτιστής των 22 kW της Webasto, δίνοντάς του ενέργεια να κινηθεί ηλεκτρικά σε αστικό περιβάλλον. Έτσι, οι υποψήφιοι
Σάββατο 20/06/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε 20 λεπτά φορτίζει τις μπαταρίες του υβριδικού Scania (plug-in hybrid – PHEV) o φορτιστής των 22 kW της Webasto, δίνοντάς του ενέργεια να κινηθεί ηλεκτρικά σε αστικό περιβάλλον.

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές του υβριδικού φορτηγού που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη, μπορούν να παραλάβουν το όχημά τους «πακέτο» είτε με τον φορτιστή Webasto Pure είτε με τον «έξυπνο» σταθμό φόρτισης Webasto Live.

Επιπλέον, οι πελάτες της Scania επωφελούνται και από την υπηρεσία εγκατάστασης της Webasto. Οι εν λόγω φορτιστές διαθέτουν καλώδιο μήκους επτά μέτρων και είναι επίσης συμβατοί με τα πλήρως ηλεκτροκίνητα οχήματα που φέρουν βύσμα «Type 2». Σε ό,τι αφορά στον πιο προηγμένο σταθμό φόρτισης Webasto Live, αυτός επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Webasto LiveApp και το Webasto Charging Portal.

PreviousNext