Τροχοί & TIR

Δισκόφρενα Knorr-Bremse στα Schmitz

Με ένα νέο συμβόλαιο αξίας αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, συνεχίζεται η 20ετής συνεργασία των Knorr-Bremse και Schmitz Cargobull στα συστήματα πέδησης. Συγκεκριμένα, τα τρέιλερ της Schmitz που θ
Πέμπτη 04/06/2020 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με ένα νέο συμβόλαιο αξίας αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, συνεχίζεται η 20ετής συνεργασία των Knorr-Bremse και Schmitz Cargobull στα συστήματα πέδησης.

Συγκεκριμένα, τα τρέιλερ της Schmitz που θα παραχθούν στο προσεχές διάστημα, θα εξακολουθήσουν να φέρουν τα τρέχουσας τεχνολογίας αεριζόμενα δισκόφρενα «ST7» της Knorr-Bremse. Αμέσως μόλις ξεκινήσει η παραγωγή του, θα εξοπλίζονται με το νέο μοντέλο «NEXTT» (φωτό), το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για ρυμουλκούμενα οχήματα. Το τελευταίο, σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο συμπαγές, ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο όσον αφορά την προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε με αυτό το νέο συμβόλαιο. Η νέα συμφωνία σηματοδοτεί επίσης ένα ακόμη ορόσημο στη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Schmitz Cargobull. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ακόμα στα συστήματα ελέγχου πέδησης και διαχείρισης σασί», δήλωσε ο Δρ. Jürgen Steinberger, Μέλος του ΔΣ της Knorr-Bremse Commercial Vehicle Systems.

PreviousNext