Τροχοί & TIR

Νέο κατάστημα ελαστικών ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ στο Αιγάλεω

Το νέο κατάστημα ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ βρίσκεται στην άνοδο της Λ. Κηφισού 59 στο Αιγάλεω. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος, εκτάσεως 1.350 τ.μ., είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας
Παρασκευή 07/08/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο κατάστημα ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ βρίσκεται στην άνοδο της Λ. Κηφισού 59 στο Αιγάλεω.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος, εκτάσεως 1.350 τ.μ., είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό και είναι στελεχωμένο με άρτια καταρτισμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό. Στο κατάστημα εξυπηρετούνται όλα τα οχήματα, όπως μοτοσυκλέτες, Ι.Χ. επιβατικά, ημιφορτηγά, φορτηγά και λεωφορεία.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται καλύπτουν όλο το φάσμα της ασφαλούς οδήγησης, από ελαστικά και ζάντες όλων των εταιρειών, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, αναρτήσεις, συστήματα διεύθυνσης, έως και περιοδική συντήρηση (service) στα κυριότερα σημεία του οχήματος, καθώς και αλλαγή λαδιών, έλεγχο μπαταρίας, έλεγχο συστήματος πέδησης, υαλοκαθαριστήρες, κλπ.

Η εταιρεία ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ, με εμπειρία 25 ετών στο χώρο του εμπορίου και του service ελαστικών έχει επιπλέον 2 καταστήματα, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και στον Ασπρόπυργο και εξυπηρετεί όλους τους τύπους οχημάτων, από μηχανές έως βαρέως τύπου χωματουργικά οχήματα. Επίσης, στο δυναμικό της επιχείρησης συγκαταλέγονται 5 κινητά συνεργεία, πλήρως εξοπλισμένα με καινοτόμα μηχανήματα και εργαλεία για να φέρουν εις πέρας και την πιο απαιτητική εργασία στο δρόμο.

Δυναμική παρουσία στην αγορά έχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsiakalos.com, στο οποίο ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει οποιαδήποτε διάσταση και μάρκα ελαστικών ή ζαντών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαβάστε επίσης

Renault Vans

Το συρόμενο μεταφέρει ευπαθή προϊόντα από την Ανδραβίδα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο όμιλος Stellantis παρουσίασε 12 νέα μοντέλα, από τις εταιρείες  Citroen, Fiat Professional, Opel, Peugeot και Vauxhall.

Νέο Iveco S-Way 2024

scania

PreviousNext