Τροχοί & TIR

HELLA LED προβολείς που χαμογελούν

Τον νέο Jumbo LED βοηθητικό προβολέα παρουσίασε η HELLA, το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως το φως θέσης εμφανίζεται με τη μορφή ενός χαμόγελου και είναι ορατό τόσο κατά τη διάρκ
Παρασκευή 09/10/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον νέο Jumbo LED βοηθητικό προβολέα παρουσίασε η HELLA, το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως το φως θέσης εμφανίζεται με τη μορφή ενός χαμόγελου και είναι ορατό τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα.

Αυτό διασφαλίζεται χάρη στην τεχνολογία EdgeLight που η εταιρεία έχει μεταφέρει από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επιπλέον, ο φωτισμός και η σχεδίαση του πάνω μέρους του Jumbo LED, αντλούν έμπνευση από τον στρογγυλό βοηθητικό προβολέα LED Luminator, ο οποίος λανσαρίστηκε πέρυσι.

Σημειώνεται, πως το Jumbo LED διατίθεται σε δύο εκδόσεις τοποθέτησης, είτε για όρθια είτε για κρεμαστή εγκατάσταση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το ανοιχτό χρώμα του προβολέα είναι παρόμοιο με το φως της ημέρας και δεν «κουράζει», βοηθώντας σημαντικά τον οδηγό στο έργο του. Επιπλέον, το στιγμιαίο σήμα φωτεινής δέσμης, επιτρέπει τη χρήση του προβολέα ως φλας. Ακόμα, το Jumbo LED διαθέτει ανθεκτικό, ελαφρύ πλαστικό περίβλημα κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό και προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το Jumbo LED υπεβλήθη σε δοκιμές σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ECE (ECE R149, ECE R148 και ECE R10 EMC). Ο βοηθητικός προβολέας υψηλής δέσμης παρέχεται στην παραλλαγή φωτισμού ECE Ref. 25 και είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε μπάρα οροφής. Χάρη στη λειτουργία πολλαπλής τάσης, τέλος, το Jumbo LED είναι κατάλληλο για τάση 12 και 24 volt.

PreviousNext