Τροχοί & TIR

Συμφωνία Caetano με Rampini

Τη συγχώνευση της γκάμας ηλεκτροκίνητων λεωφορείων τους, αποφάσισαν η ιταλική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών λεωφορείων, Rampini και ο πορτογάλος κατασκευαστής ηλεκτρικών λεωφορείων και κυψελών καυσ
Τετάρτη 30/12/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τη συγχώνευση της γκάμας ηλεκτροκίνητων λεωφορείων τους, αποφάσισαν η ιταλική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών λεωφορείων, Rampini και ο πορτογάλος κατασκευαστής ηλεκτρικών λεωφορείων και κυψελών καυσίμων, CaetanoBus.

Έτσι, η Rampini ενσωματώνει το CaetanoBus e.City Gold των 10,7 μέτρων όπως και την έκδοση των 12 μέτρων του ίδιου μοντέλου, στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της ως E100 και E120 για την ιταλική αγορά. Από την άλλη πλευρά, η CaetanoBus μετονομάζει τα E60 και E80 της Rampini σε e.City Gold 6 και e.City Gold 8 αντίστοιχα και τα λανσάρει με τα σήματά της στην πορτογαλική αγορά.

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο εταιρείες εμπλουτίζουν τη γκάμα προϊόντων τους και πλέον διαθέτουν ηλεκτροκίνητα mini, midi και solo λεωφορεία μήκους 6, 8, 10,7 και 12 μέτρων. Επιπλέον, ανοικτό μένει το ενδεχόμενο για μελλοντική επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

PreviousNext