Τεύχος #392 - Δεκέμβριος 2020

Διαβάστε αυτό το Μήνα - Τεύχος #392

Τα πρώτα νέα Volvo FH αναμένονται να παραδοθούν στη χώρα μας το Μάρτιο και ήδη έχουν τοποθετηθεί αρκετές παραγγελίες.
Ανάμεσα στα επικουρικά συστήματα οδήγησης του E-Transit, συναντάμε τα Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Assist, Pre-Collision Assist, Blind Spot Information System, Lane Change Warning & Aid, Intelligent Adaptive Cruise Control, όπως και μια κάμερα 360 μοιρών με Reverse Brake Assist.
Φορτώνοντας φρούτα στη λαχαναγορά της Λάρισας στο κατάστημα της επιχείρησης Ζαρκαντζιά. Ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης φτάνει μέχρι και 3,9 κ.μ.
To ντιζάιν του λεωφορείου είναι ισορροπημένο και φουτουριστικό
Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στον V8 κινητήρα, αυξάνοντας σημαντικά την ιπποδύναμή του.
Η οδήγηση του Sprinter γίνεται με δίπλωμα Β’ κατηγορίας, δεν έχει περιοριστή ταχύτητας και επιπρόσθετα δεν απαιτείται χρήση ψηφιακού ταχογράφου.
Ασκήσεις ακριβείας από τον οδηγό του FH.
Ο δεύτερος αγώνας φορτηγών του πρωταθλήματος FIA ETRC 2020 υπό συνθήκες πανδημίας, πραγματοποιήθηκε υπό πολλές αντιξοότητες στην πίστα Hungaroring της Ουγγαρίας
Φωτογραφίες: Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος
Aπό τα 37.650 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του νέου Toyota Hilux Double Cab, με την κορυφαία έκδοση Invincible (φωτό) να εκκινεί από τα 41.380 ευρώ.
Το ηλεκτρικό Scania φορτίζει τις μπαταρίες του σε φορτιστές της EVBox που ανήκει στον όμιλο ENGIE.
Το Mercedes-Benz 312 στην κεντρική πλατεία του χωριού Ευπάλιο Φωκίδας. Το αγόρασε ο Δημήτρης Καψάλης το 1970 και εκτελούσε δρομολόγια μέχρι το 1996.
Η ΜΑΝ θέλει να εξελίξει οχήματα μηδενικών ρύπων, που θα διαθέτουν τόσο κινητήρες καύσης υδρογόνου (αριστερά), όσο και ηλεκτρικούς κινητήρες (δεξιά) που θα τροφοδοτούνται με ενέργεια από κυψέλες καυσίμου, οι οποίες επίσης θα λειτουργούν με υδρογόνο.
Το λεωφορείο βρίσκεται στο μουσείο Auwärter στη Στουτγκάρδη, όπου φιλοξενούνται και αρκετά άλλα λεωφορεία Neoplan.
Μεγάλη ευκολία προσδίδει η εφαρμογή «My Citroën», μέσω της οποίας υπάρχει πρόσβαση στις υπηρεσίες «Free2Move Services» του ομίλου PSA.
Χάρη στο εύκαμπτο μακρύ μπράτσο τους, τα cobots της αποθήκης στην Μπρέσια, μπορούν να συλλέξουν τα απαιτούμενα αντικείμενα και να τα μεταφέρουν στον χώρο εργασίας του υπαλλήλου.
O μολυσμένος αέρας εισέρχεται μέσω της γρίλιας και απολυμαίνεται στο σύστημα κλιματισμού. Απαλλαγμένος από ιούς, ο αέρας κυκλοφορεί στη συνέχεια στο λεωφορείο μέσω των αγωγών.
Το αναβαθμισμένο Renault Trafic SpaceClass.
Η Mercedes-Benz, μετά το Actros, λανσάρει το νέο Active Brake Assist 5 (ΑΒΑ 5) και σε λεωφορεία.
Νέο TGE Coach: Το 16+1 θέσεων πούλμαν της ΜΑΝ.
Το νέο Temsa Prestij SX σε κυκλοφορία από γνωστή ξενοδοχειακή, τουριστική εταιρεία της Κρήτης