Τροχοί & TIR

Continental για ηλεκτρικά λεωφορεία

Μεγαλύτερο δείκτη φορτίου ανά άξονα εμφανίζει πλέον το Conti Urban HA3, το ελαστικό που δημιούργησε η Continental ειδικά για τα αστικά ηλεκτρικά λεωφορεία. Συγκεκριμένα, ο δείκτης φορτίου αυξήθηκε α
Σάββατο 26/12/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγαλύτερο δείκτη φορτίου ανά άξονα εμφανίζει πλέον το Conti Urban HA3, το ελαστικό που δημιούργησε η Continental ειδικά για τα αστικά ηλεκτρικά λεωφορεία.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης φορτίου αυξήθηκε από 154/148J σε 156/150J, γεγονός που σημαίνει πως το Conti Urban στη διάσταση 315/60 R22.5 με διάταξη μονών ελαστικών, μπορεί να υποστηρίξει φορτίο οκτώ μετρικών τόνων ανά άξονα. Έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, το εν λόγω ελαστικό είναι ακόμα πιο ικανό να αντιμετωπίσει το αυξημένο απόβαρο των ηλεκτρικών λεωφορείων λόγω των μπαταριών, όπως και να διαχειριστεί τις γρήγορες επιταχύνσεις που τους προσδίδει η απόδοση του συνόλου της ροπής με το πρώτο πάτημα του γκαζιού.

Υπενθυμίζεται, πως το Conti Urban HA3 φέρει τη σήμανση «3PMSF» (Three Peak Mountain Snowflake) και διαθέτει στιβαρό περίβλημα, με υψηλής πυκνότητας παχύ σύρμα. Στο πέλμα του απαντάται μεγάλο ποσοστό φυσικού καουτσούκ, γεγονός που οδηγεί στην επέκταση του κύκλου ζωής του, κάτι στο οποίο συντελεί και η υψηλή αναγομωσιμότητά του.

PreviousNext