Στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε μια έκταση 20.000 τ.μ. θα πραγματοποιηθεί φέτος η διεθνής έκθεση επαγγελματικών οχημάτων TRANSPORT SHOW με γνώμονα την αποφυγή συνωστισμού των επισκεπτών και των εκθετών σε κλειστό χώρο, έστω και αν στο μεταξύ έχουν ελαχιστοποιηθεί οι σημερινοί υγειονομικοί κίνδυνοι.

Πλεονεκτήματα

Ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία της φετινής διοργάνωσης είναι ο προνομιακός και αναπτυξιακός της χαρακτήρας που υπόσχεται ο διοργανωτής και συγκεκριμένα:

Προσφέρει στους υποψήφιους εκθέτες τη συμμετοχή τους στην έκθεση σε πραγματικά προνομιακή τιμή με σκοπό την παρουσίαση μεγαλύτερου αριθμού μοντέλων στους επισκέπτες.

Ας μην ξεχνάμε, πως στο πέρασμα των τελευταίων ετών και μηνών, κυκλοφόρησαν δεκάδες νέα μοντέλα φορτηγών, βαν, λεωφορείων και minibus, τα οποία οι επαγγελματίες θα γνωρίσουν από κοντά και θα ενημερωθούν γι’ αυτά.

Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν και μια αξιόλογη επιλογή μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους ως μια ακόμη εναλλακτική λύση για τους επαγγελματίες της μεταφοράς.

Αυτή η διεύρυνση των εκθεμάτων σε συνδυασμό με την προσέλκυση μεγάλου αριθμού επαγγελματιών που αποδεδειγμένα επισκέπτονται την TRANSPORT SHOW, εκτιμάται ότι θα φέρει νέες συμφωνίες και σημαντικές παραγγελίες. Εμπορικές πράξεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Transport Industry στη χώρα μας και στην αύξηση των ταξινομήσεων επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Τα Εκθέματα

Στη φετινή διευρυμένη TRANSPORT SHOW 2021, θα παρουσιαστούν:

 1. Φορτηγά. Ελαφρά, μεσαία, βαριά και τράκτορες. Επίσης χωματουργικά ανατρεπόμενα, εργοταξιακά (γερανοί, μπετονιέρες, πρέσσες) και ειδικά οχήματα Δήμων και Περιβαλλοντικών εφαρμογών.

 2. Λεωφορεία. Τουριστικά, αστικά - υπεραστικά, σχολικά, ξενοδοχειακά και μεταφοράς προσωπικού.

 3. VAN. Panel van, chassis cab, Pick Up

 4. Ηλεκτροκίνητα φορτηγά, λεωφορεία και ελαφρά επαγγελματικά αστικών μεταφορών/διανομών.

 5. Ρυμουλκούμενα, επικαθήμενα, συρόμενα, επαγγελματικά τρέϊλερ κ.α.

 6. Προϊόντα φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων, μπαταρίες, κιτ μετατροπών κ.α.

 7. Νέες τεχνολογίες, ελαστικά, λιπαντικά, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και άλλα συναφή προϊόντα.

 8. Εξοπλισμοί αποθηκών, βοηθητικά μέσα φόρτωσης, ανυψωτικά και σκάλες μετακόμισης.

Εύκολη πρόσβαση, ευχάριστη περιήγηση

Το Ολυμπιακό στάδιο στο Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο από όλη την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω των αυτοκινητόδρομων και των κεντρικών δρόμων που οδηγούν στο στάδιο. Συγκοινωνιακά, την ευκολότερη πρόσβαση παρέχει ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, αφού μπροστά ακριβώς από τον εκθεσιακό χώρο βρίσκεται ο σταθμός «Ειρήνη», καθώς και η στάση του αστικού λεωφορείου της γραμμής 444. Από το σημείο αυτό, της αφετηρίας του λεωφορείου, βρίσκεται και η είσοδος για ΑμΕΑ που επίσης οδηγεί στον εκθεσιακό χώρο.

Για τους επισκέπτες που θα προσέλθουν με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους, οι χώροι στάθμευσης του ΟΑΚΑ είναι επαρκείς και πολύ κοντά στην είσοδο της έκθεσης.

Παράλληλα, ο διοργανωτής έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα κάνουν ευχάριστη τη διαμονή των επισκεπτών στην έκθεση, οι χώροι καφέ και φαγητού θα είναι φιλικοί, άνετοι και ασφαλείς, ενώ ο παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία με ψυχαγωγικό και διαδραστικό χαρακτήρα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:

 • Παρασκευή 10/9/21: από 14:00 μέχρι 20:00

 • Σάββατο 11/9/21: από 10:00 μέχρι 20:00

 • Κυριακή 12/9/21: από 10:00 μέχρι 20:00

Οργάνωση: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ

Εκδόσεις, Εκθέσεις, Εκδηλώσεις για τα επαγγελματικά οχήματα. Από το 1988.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ: 210 3620841, 210 3609848 | Email: info@troxoikaitir.gr

Transport Show 2021 live & virtual από το ΟΑΚΑ
Η TRANSPORT SHOW θα προσφέρει παράλληλα και ψηφιακή εμπειρία από το ΟΑΚΑ σε virtual επισκέπτες με συνεχή πλοήγηση στα περίπτερα