Τροχοί & TIR

Volvo V.I.P. Saloon της Kampanias Trans

Πολύ συχνά συνειδητοποιούμε ότι το επάγγελμά μας έχει τα τυχερά του, όπως την ημέρα που επικοινωνήσαμε με τον Τάσο Χατζηνικολάου της Kampanias Trans, και μας ενημέρωσε ότι μας επιφυλάσσει μια έκπληξ
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 01/02/2021 - 06:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο μουράτος της Kampanias trans. Από την Αμερική κατευθείαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Ο μουράτος της Kampanias trans. Από την Αμερική κατευθείαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πολύ συχνά συνειδητοποιούμε ότι το επάγγελμά μας έχει τα τυχερά του, όπως την ημέρα που επικοινωνήσαμε με τον Τάσο Χατζηνικολάου της Kampanias Trans, και μας ενημέρωσε ότι μας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Αλλά τι έκπληξη άραγε; Πρέπει σύντομα να την μάθουμε, σκεφτήκαμε, και για να γίνει αυτό τον συναντήσαμε στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής τους στη Χαλάστρα. Τι μας περίμενε εκεί; Το τριαξονικό Volvo VNL της εταιρείας, έτοιμο για βόλτα!

Ποτό και βόλτα

Παύλε διάλεξε προορισμό, μου λέει ο Τάσος. Σε πρώτη φάση προτείνω το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο, αλλά σε δεύτερο χρόνο σκέφτομαι ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα καθυστερήσουμε αρκετά, καθώς η παρουσία ενός τόσο επιβλητικού τράκτορα θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης για τους Θεσσαλονικείς, μικρούς και μεγάλους. Άλλωστε η ώρα είναι περασμένες 6 το απόγευμα, οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Πάρα ταύτα βγάζουμε τα παπούτσια μας, περνάμε στο εσωτερικό και καθόμαστε στον άνετο καναπέ στο πίσω μέρος του Saloon, όπως το ονομάζει ο Τάσος. Εκεί μας καλοδέχεται με ένα ποτό, από τα πολλά που διαθέτει το μπαρ του Volvo VNL, τα οποία φυσικά είναι μόνο για τον ελεύθερο χρόνο και ποτέ κατά την ώρα της οδήγησης.

Βόλτα αλά Αμέρικα

Τι Λωζάνη τι Κοζάνη, τι Route 66 τι εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Κατερίνης θα συμπληρώσουμε εμείς. Άλλωστε όπως πολύ σωστά λένε σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι, κάτι που με το VNL απολαμβάνεις στον απόλυτο βαθμό! Αρκεί να καθίσεις αναπαυτικά στους καναπέδες και να ξεκινήσει το ταξίδι. Στο τιμόνι ο Τάσος κάνει εξάσκηση στο κιβώτιο του Volvo το οποίο είναι Fuller και πιο δύσχρηστο σε σχέση με τα άλλα, γνωστά κιβώτια. Παράλληλα τον ρωτάμε, πώς και επέλεξαν ένα τέτοιο φορτηγό για την εταιρεία τους.

«Το αρχικό μας πλάνο ήταν να πάρουμε ένα φορτηγό που να μας αρέσει και να είναι από τα πιο ξεχωριστά που κυκλοφορούν στη χώρα μας. Βρήκαμε αυτό σε καλή κατάσταση, το αγοράσαμε και εν συνεχεία το φέραμε στην Ελλάδα, αλλάζοντας τα πάντα επάνω του, από άποψη εμφάνισης, εσωτερικά και εξωτερικά. Προς το παρόν δεν το χρησιμοποιούμε για μεταφορές αλλά ίσως στο μέλλον του κοτσάρουμε νταλίκα και το χρησιμοποιήσουμε ως φορτηγό για προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικούς λόγους. Άλλωστε είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και ξεχω- ριστό φορτηγό, που αρκετοί θα το ήθελαν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους».

Με φόντο τα σπίτια των ψαράδων

Αν και επιλέξαμε ένα απόμερο σημείο για τη φωτογράφιση του Volvo, με λίγη κίνηση στην παραλία της Χαλάστρας, ωστόσο, αμέσως τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Δεν είναι δύσκολο βέβαια να καταλάβει κάποιος το λόγο, καθώς όπου βρεθεί και σταθεί το Volvo VNL προκαλεί ταραχή! Η μακριά μούρη του σε συνδυασμό με την καμπίνα τεραστίων διαστάσεων, σου κάνουν αμέσως το κλικ. Από εκεί και πέρα οι προσθήκες κυρίως με ανοξείδωτα, απλά απογείωσαν την αξία του Volvo στο χώρο των Super Trucks.

Κλείνοντας θέλουμε να αναφέρουμε το εξής. Πολύ συχνά φίλοι αυτοκινητιστές μας ρωτάνε ποιο φορτηγό μας αρέσει περισσότερο. Τα μουράτα, λοιπόν, φορτηγά μας έχουν κλέψει την καρδιά! Αυτά που περνάνε στο δρόμο και γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από όλους...

PreviousNext