Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικοί τράκτορες για Terminals 

Η ηλεκτροκίνηση τείνει να γίνει καθολική, να συμπεριλάβει δηλαδή και όλα τα ειδικών χρήσεων οχήματα, όπως στην περίπτωση αυτή τα «τρακτοράκια», δηλαδή τους μικρότερων διαστάσεων ελκυστήρες για τη δι
Παρασκευή 11/06/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η γνωστή Autocar λανσάρισε τον εικονιζόμενο ηλεκτρικό τράκτορα EACTT
Η γνωστή Autocar λανσάρισε τον εικονιζόμενο ηλεκτρικό τράκτορα EACTT

Η ηλεκτροκίνηση τείνει να γίνει καθολική, να συμπεριλάβει δηλαδή και όλα τα ειδικών χρήσεων οχήματα, όπως στην περίπτωση αυτή τα «τρακτοράκια», δηλαδή τους μικρότερων διαστάσεων ελκυστήρες για τη διαχείριση των ασυνόδευτων ρυμουλκουμένων στα πλοία και τη μετατόπιση των αεροσκαφών στα αεροδρόμια.

Η γνωστή Autocar λανσάρισε τον εικονιζόμενο ηλεκτρικό τράκτορα EACTT, επισημαίνοντας τα οφέλη στη μείωση των ρύπων και των θορύβων στα terminals σε μια εποχή, μάλιστα, που οι υπεύθυνοι των τερματικών σταθμών συζητούν την απόκτηση εξοπλισμού εναλλακτικών καυσίμων.

Παράλληλα, η Autocar αναφέρει πως ο τράκτοράς της μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες, επτά μέρες την εβδομάδα, με δυνατή ηλεκτρική γραμμή κίνησης, ικανή να έλκει ρυμουλκούμενα με πλήρη φορτία.

Οι μπαταρίες τεχνολογίας lithium-ion βρίσκονται κάτω από την καμπίνα και συνοδεύονται από σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας. Η φόρτιση γίνεται ευκαιριακά, όταν δεν υπάρχει σε εξέλιξη διακίνηση τρέιλερ ή όταν η κίνηση μπορεί να καλύπτεται π.χ. από τον ένα τράκτορα και ο άλλος να φορτίζει. 

ο τράκτοράς της μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες, επτά μέρες την εβδομάδα
PreviousNext