«Ατελείωτη δύναμη παντού και πάντα». Με αυτά τα λόγια μας υποδέχονται και μας καλωσορίζουν οι ιδιοκτήτες του πρώτου νέου Volvo FH 16 750 στη χώρα μας και μας προσκαλούν να ξεκινήσουμε το επόμενο δρομολόγιο μαζί τους στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. 

Η οικογένεια Μικρούλη από την Τρίπολη έχει μακρά παράδοση στην αγορά Volvo φορτηγών δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα 16 λίτρα με υψηλή ιπποδύναμη. Οι ίδιοι μας εξηγούν στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί τους λόγους αγοράς του FH, τη μέχρι τώρα εμπειρία τους από αυτό, και στο ταξίδι αξιολογούμε την απόδοσή του σε όλους τους τομείς.  

Η νέα γενιά στο τιμόνι 

Ανέκαθεν, ενθαρρυντικό στοιχείο για το χώρο της μεταφοράς ήταν να βλέπουμε νέα παιδιά στο τιμόνι των φορτηγών, ειδικά στη σημερινή εποχή όπου οι επαγγελματίες οδηγοί μειώνονται συνεχώς. Ο Γιάννης Μικρούλης τελειώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ανέλαβε κατευθείαν τα φορτηγά της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλοντας και αυτός με τη σειρά του στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Θα τον συναντήσουμε να φροντίζει το τελευταίο απόκτημα της μεταφορικής, το FH 16 750 και να το ετοιμάζει για το επόμενο δρομολόγιο. Μαζί του ο θείος του Γιώργος Μικρούλης, η προηγούμενη γενιά της επιχείρησης, δίνει καθημερινά το δικό του «παρών» στο δρόμο, και δεν παραλείπει να βοηθά και να συμβουλεύει τους νεότερους.

Ο Γιώργος Μικρούλης (δεξιά) παρέα με τον Γιάννη Παύλο και τον ανιψιό του Γιάννη Μικρούλη
Ο Γιώργος Μικρούλης (δεξιά) παρέα με τον Γιάννη Παύλο και τον ανιψιό του Γιάννη Μικρούλη

Η εταιρεία Μικρούλης έχει μεταφερθεί στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οι οποίες διαθέτουν γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, πλυντήριο και πάρκινγκ φορτηγών. Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα της προσωπικής δουλειάς και του αγώνα όλων των μελών της οικογένειας, δουλεύοντας σκληρά και για πολλές ώρες καθημερινά. 

Εμπιστοσύνη στη Volvo 

 

Ο Γιώργος Μικρούλης είναι απόλυτος σχετικά με τις Volvo επιλογές τους: «Με τη Volvo έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης εδώ και πολλά χρόνια. Επενδύουμε στα συγκεκριμένα φορτηγά λόγω της αξιοπιστίας τους καθώς τα προβλήματα που παρουσιάζουν είναι ελάχιστα. Επίσης τα μοντέλα τους έχουν πολλές καινοτομίες και τεχνολογίες που είναι χρήσιμες στην καθημερινότητά μας».

 Στο σημείο αυτό θα τον διακόψουμε και θα τον ρωτήσουμε σχετικά με την παράδοση που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, αγοράζοντας πρώτοι όποιο νέο μοντέλο της Volvo έρχεται στη χώρα μας. «Μας αρέσει να πρωτοπορούμε γιατί θέλουμε να έχουμε σύγχρονο στόλο στο δρόμο. Τα οφέλη θεωρώ ότι είναι πολλαπλά. 

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί καταγράφουμε αναλυτικά την εμπειρία και τις μετρήσεις των νέων ιδιοκτητών καθώς και τη δική μας γνώμη μετά το δρομολόγιο.