Τροχοί & TIR

Νέο Ford Ranger Stormtrak : Η καταιγίδα στην Ελλάδα

Η Ford δεν σκοπεύει να αφήσει το γκάζι από το πάτωμα στην κατηγορία των pick-up καθώς όχι μόνο κατέχει το ένα τρίτο σχεδόν της αγοράς, αλλά λανσάρει και νέες, συλλεκτικές εκδόσεις που κάνουν ένα πολ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 02/02/2022 - 03:16
Κοινοποίηση στα Social Media
Νέο Ford Ranger Stormtrak
Νέο Ford Ranger Stormtrak

Η Ford δεν σκοπεύει να αφήσει το γκάζι από το πάτωμα στην κατηγορία των pick-up καθώς όχι μόνο κατέχει το ένα τρίτο σχεδόν της αγοράς, αλλά λανσάρει και νέες, συλλεκτικές εκδόσεις που κάνουν ένα πολύ δελεαστικό μοντέλο απλά ακαταμάχητο –το νέο Ranger Stormtrak πάει το θέμα «ειδική» έκδοση πολύ μακριά, και τα πρώτα συλλεκτικά κομμάτια είναι ήδη εδώ.

Η Ford ξέρει όσο λίγοι, να φτιάχνει με μοναδική μαεστρία, σπέσιαλ και απόλυτα εξατομικευμένες, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις, και ειδικά στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ακόμη περισσότερο.

Η εμπορική διάθεση του Ford Ranger Stormtrak στην Ελλάδα του πολυτελούς μοντέλου περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε ώστε να ικανοποιεί όχι μόνο τις επαγγελματικές ανάγκες, αλλά και τις lifestyle απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, σηματοδοτεί την προσθήκη μίας νέας επιλογής στο άνω άκρο της γκάμας η οποία δείχνει πολύ δελεαστική.

Καταρχάς, το Stormtrak είναι εξ ορισμού συλλεκτικό, έπειτα στηρίζεται στην έκδοση Wildtrak δηλαδή, σε ένα όχημα που έσπασε ταμεία στην Ελλάδα προσθέτοντας όμως ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό, κι επιπλέον, διαθέτει κάμποσα στοιχεία εξοπλισμού και διακόσμου τα οποία θα παραμείνουν αποκλειστικό του προνόμιο. Βρεθήκαμε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Stormtrak, και καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Αποκλειστικό και κόκκινο

Και να μην ξέρεις κάτι για το ιδιαίτερο της περίστασης, αντικρίζοντας το pick-up που διαφεντεύει την ευρωπαϊκή και εγχώρια αγορά εδώ και χρόνια, στο αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος Rapid Red, σε προϊδεάζει για τη συνέχεια. Ξεχωρίζουν τα επίσης κόκκινα (σε απόχρωση Race Red) πλαίσια των αεραγωγών στη (με γυαλιστερή μαύρη) μάσκα, οι λωρίδες στο καπό και ο επίσης μαύρος πίσω προφυλακτήρας.

Φέρει στάνταρ προβολείς LED και προστατευτικές ποδιές, κάλυμμα προστασίας κάτω από τον κινητήρα με τη διαφορετικότητά του να τονίζεται περαιτέρω από τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, τον μαύρο πίσω προφυλακτήρα και τη σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα.

Αποκλειστικό προνόμιο του Stormtrak είναι και οι μαύρες, ελαφρού κράματος ζάντες των 18 ιντσών. Οι εξωτερικοί καθρέπτες διαθέτουν επίσης μαύρα γυαλιστερά καλύμματα, όπως επίσης και οι χειρολαβές.

Γνωρίστε το νέο Ford Ranger Stormtrak και τις καινοτομίες του στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

PreviousNext