Τροχοί & TIR

Αρμάδα Μάχης

Μια ακόμη αρμάδα αποτελούμενη από 20 ολοκαίνουργια Scania S αναβαθμίζει σημαντικά τον ήδη μεγάλο στόλο της Eurologic, η οποία συνεχίζει να επενδύει στην ανανέωση των φορτηγών αυτοκινήτων, προκειμένο
από Μανώλης Αγριμανάκης | Παρασκευή 25/03/2022 - 09:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια ακόμη αρμάδα αποτελούμενη από 20 ολοκαίνουργια Scania S αναβαθμίζει σημαντικά τον ήδη μεγάλο στόλο της Eurologic, η οποία συνεχίζει να επενδύει στην ανανέωση των φορτηγών αυτοκινήτων, προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστική στην ευρωπαϊκή αγορά των Μεταφορών, όπου και δραστηριοποιείται με επιτυχία.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία που αποτελούν το τρίπτυχο των απαιτήσεων των πελατών, καλύπτεται σήμερα με σύγχρονα οχήματα αποδοτικά για τη μεταφορική επιχείρηση και αυτό κάνει η Eurologic.

Στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, βρεθήκαμε απέναντι σε μια παρτίδα από την τελευταία παραγγελία της η οποία περιλαμβάνει 20 τράκτορες της νέας σειράς Scania, 19 από αυτούς είναι 660 S και ένας τράκτορας 770 S που παίρνει θέση ναυαρχίδας ανεβάζοντας παράλληλα και το πρεστίζ της εταιρείας.

Η νέα σειρά Scania S παραμένει πιστή στους φίλους της μάρκας που σημαίνει ότι εξοπλίζεται με τον V8 κινητήρα, ενώ για τη μείωση των καυσαερίων, χρησιμοποιεί μόνο adblue, χωρίς δηλαδή ανακύκλωση καυσαερίων (EGR). Για τη μετάδοση η καινούργια αυτή σειρά αναβαθμίζεται με το νέας γενιάς σασμάν G33CM, το οποίο χαρίζει βελούδινες αλλαγές, κάνοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ροπής με αποτέλεσμα το όχημα να κινείται με ευκολία ακόμη και σε παρατεταμένες ανηφόρες και με φουλ τονάζ.

Το εσωτερικό της καμπίνας διακρίνεται από την ευρυχωρία που παρέχει, αλλά και από την ποιότητα των επενδύσεων και του εξοπλισμού της.

Από πλευράς ασφάλειας, συνυπάρχουν όλα τα σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα, όπως ABS νέας γενιάς, Hill Holder, ESP, αερόσακους τύπου κουρτίνας κ.α.

Τα καινούργια φορτηγά, χάρη στην αποδοτική γραμμή κίνησης και τη χαμηλότερη κατανάλωση, θα συνεισφέρουν πιο αποτελεσματικά στο έργο της Eurologic, ιδιαίτερα στον τομέα των διεθνών μεταφορών όπου πραγματοποιεί καθημερινά πολλά δρομολόγια τα περισσότερα από τα οποία με φουλ φορτία. Καλοτάξιδα! 

PreviousNext