Τροχοί & TIR

Στο μαιευτήριο με Scania

Αρραβώνα, πρόταση γάμου και μεταφορά νύφης με συνοδεία φορτηγών έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτό που έκανε όμως ο Χάρης Παππάς από τις Ερυθρές πρώτη φορά το βλέπουμε και σίγουρα είναι το
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 28/12/2022 - 11:07
Κοινοποίηση στα Social Media
scania μαιευτηριο ιασω

Αρραβώνα, πρόταση γάμου και μεταφορά νύφης με συνοδεία φορτηγών έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτό που έκανε όμως ο Χάρης Παππάς από τις Ερυθρές πρώτη φορά το βλέπουμε και σίγουρα είναι το εντυπωσιακότερο όλων.

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, σκέφτηκε να κάνει στον μικρό και στη σύζυγό του Βασιλική την πιο ευχάριστη έκπληξη. Παρέλαβε τον Γιώργο junior από το μαιευτήριο με τη συνοδεία δύο τρακτόρων. Γυαλισμένοι και στολισμένοι κατάλληλα για την περίσταση, ξεσήκωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους με τις κόρνες τους στη διαπασών.

Στο μαιευτήριο Ιασώ εισέπραξαν ένα θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα. Άλλωστε η παραλαβή του μωρού έγινε με πολύ πρωτότυπο τρόπο, που κανένας δεν είχε ξαναδεί. Τελικά με τη βοήθεια του γιατρού Ξενοφώντα Παπαθανάκου και τη φροντίδα της μαίας Διονυσίας Διμακέα κατάφερε να εκπληρωθεί η ιδέα του Χάρη.

Να αναφέρουμε ότι το πάθος και η αγάπη του Χάρη για τα φορτηγά είναι γνωστή. Από μικρό παιδί βρίσκεται στις νταλίκες και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα έχει δημιουργήσει το δικό του στόλο και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη διεθνή μεταφορά.

Ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσει ο Γιώργος junior στο μέλλον; Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη για να μαντέψει κάποιος ότι σε λίγα χρόνια θα είναι το νέο αστέρι των δρόμων. Ευχόμαστε στον Χάρη και τη Βασιλική να τους ζήσει το νέο μέλος και να ομορφαίνει πάντα τη ζωή τους. 

Στο ίδιο τεύχος #415

PreviousNext