Τροχοί & TIR

BILLY ARITZOGLOU CUSTOM TRUCKS: Συνάντηση φίλων στη Θεσσαλονίκη

Τον καθιερωμένο αγιασμό τους πραγματοποίησαν ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του καταστήματος Bill Aritzoglou Custom Trucks στη Θεσσαλονίκη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα τέλη Ιανουαρίου, συγκεν
Κυριακή 12/03/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον καθιερωμένο αγιασμό τους πραγματοποίησαν ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του καταστήματος Bill Aritzoglou Custom Trucks στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα τέλη Ιανουαρίου, συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι και πελάτες για αγιασμό και ανταλλαγή ευχών. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί όπως λένε και έτσι από νωρίς ο προαύλιος χώρος της επιχείρησης γέμισε με εντυπωσιακά φορτηγά από διάφορες περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.

Καρτάλης Team
Καρτάλης Team

Σε όλα αυτά ο μάστορας Βασίλης Αριτζόγλου έχει βάλει το γούστο και το μεράκι του δημιουργώντας ξεχωριστές δημιουργίες. Η πολυπληθέστερη παρουσία βέβαια ήταν αυτή των βολβάκηδων με προσεγμένα μοντέλα FH. Διαγωνισμό καλλιστείων δεν είχαμε, αν και θα μπορούσαμε δεδομένου του όγκου των οχημάτων,
αλλά παρόλα αυτά όλα τα αυτοκίνητα κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους.

Οι άνθρωποι της εταιρείας Road Trans.
Οι άνθρωποι της εταιρείας Road Trans.

Η μαγεία της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε το σούρουπο, όταν όλα τα φορτηγά άναψαν τα φώτα τους για να απολαύσουμε ένα πολύχρωμο θέαμα by night. Το κέφι κράτησε αμείωτο για αρκετές ώρες με τη συνοδεία μουσικής και φυσικά υπέροχων μεζέδων. Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου, με την ευχή όλοι να είναι καλοτάξιδοι και να συνεχίσουν να αγαπάνε το Truck Tuning.

Το προσωπικό της εταιρείας GPES παρέα με τον Βασίλη Αριτζόγλου.
Το προσωπικό της εταιρείας GPES παρέα με τον Βασίλη Αριτζόγλου.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext