Τροχοί & TIR

Συνάντηση φίλων στο Βελεστίνο

Ο Δημήτρης Μπαχάρης και η σύζυγός του Νόπη έριξαν την ιδέα. Να μαζευτούν μερικοί φίλοι και συνάδελφοι στο Badi truck wash, να στήσουν τα φορτηγά τους, να φωτογραφηθούν, να διασκεδάσουν και να περάσο
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 30/07/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η αφρόκρεμα των φορτηγών της Μαγνησίας στη σειρά. Δέκα τράκτορες συγκεντρώθηκαν στο Βελεστίνο.
Η αφρόκρεμα των φορτηγών της Μαγνησίας στη σειρά. Δέκα τράκτορες συγκεντρώθηκαν στο Βελεστίνο.

Ο Δημήτρης Μπαχάρης και η σύζυγός του Νόπη έριξαν την ιδέα. Να μαζευτούν μερικοί φίλοι και συνάδελφοι στο Badi truck wash, να στήσουν τα φορτηγά τους, να φωτογραφηθούν, να διασκεδάσουν και να περάσουν υπέροχα. 

Μια ευχάριστη συνάντηση δηλαδή με κοινό παρονομαστή τα φορτηγά τους. Άλλωστε, όλες τις παρέες των ανθρώπων της μεταφοράς αυτό τις ενώνει. Η αγάπη, το πάθος και το μεράκι για το φορτηγό. It's not a job, it's a lifestyle λένε πολλοί και εμείς συμφωνούμε μαζί τους.

Το κάλεσμα έγινε για τις 27 Μαΐου και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ήταν εκεί απαθανατίζοντας όλα τα παραλειπόμενα.

Συνάντηση «Σουηδών»

Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε και συνάντηση Σουηδών, καθώς στις εγκαταστάσεις παρατάχθηκαν δέκα τράκτορες: πέντε Volvo και πέντε Scania. Η αφρόκρεμα των φορτηγών της Μαγνησίας ήταν στο πλυντήριο του Δημήτρη Μπαχάρη από νωρίς το πρωί για το απαραίτητο φρεσκάρισμά τους. Εν συνεχεία ανέλαβαν δράση οι κρέμες και τα γυαλιστικά για τα ανοξείδωτα.

Οι τράκτορες στήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον και σε έναν άτυπο διαγωνισμό καλλιστείων η επιλογή του εντυπωσιακότερου ήταν αρκετά δύσκολη. Άλλωστε το κάθε αυτοκίνητο έχει τις δικές του πινελιές και το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών τους, μετατρέποντάς τα σε πραγματικά θηρία των δρόμων. Σίγουρα σε αυτό που υπερτερούν τα Scania της συνάντησης είναι στις εξατμίσεις τους, με τις ελευθέρας να δίνουν ρεσιτάλ ήχου!

Με κέφι και διάθεση στα ύψη η συνάντηση των φίλων στο Βελεστίνο κράτησε αρκετές ώρες. Ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή και σύντομα να απολαύσουμε ένα θεσσαλικό truck meeting.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό και στιγμιότυπα από τη συνάντηση στο περιοδικό Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #422

PreviousNext