Τροχοί & TIR

Mini Bus CENTO από τη ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ: Έρχεται στην Transport Show

Η CENTO GROUP είναι Ρουμάνος αμαξοποιός, επίσημος συνεργάτης της Mercedes-Benz, από την οποία προμηθεύεται πλαίσια Sprinter και κτίζει πολυτελή mini bus για τον τουριστικό κλάδο, για αστική χρήση, σ
Δευτέρα 18/09/2023 - 17:59
Κοινοποίηση στα Social Media

Η CENTO GROUP είναι Ρουμάνος αμαξοποιός, επίσημος συνεργάτης της Mercedes-Benz, από την οποία προμηθεύεται πλαίσια Sprinter και κτίζει πολυτελή mini bus για τον τουριστικό κλάδο, για αστική χρήση, σχολικά, ξενοδοχειακά shuttle bus κ.α., ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους αμαξοποίησης και στη βάση των κανόνων που ορίζουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί ασφάλειας.

Την CENTO GROUP αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η γνωστή φίρμα ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ, η οποία συμμετέχει στην έκθεση TRANSPORT SHOW, όπου θα παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα γκάμα καινούργιων τουριστικών λεωφορείων, όπως το Cento Bus Evolve Touristic με 31+1+1 θέσεις στα 9 μέτρα μήκους.

Ειδικά τα Sprinter της CENTO GROUP που κατασκευάζονται για την εταιρεία Χαμακιώτης, εξοπλίζονται με διπλό σύστημα κλιματισμού, φέρουν διπλά θερμοαπορροφητικά φιμέ κρύσταλλα, ηλεκτρικά ανοιγόμενες πόρτες, ψυγείο, δερμάτινες επενδύσεις, φωτισμούς LED, καλωδίωση για σύστημα infotainment.

Διαθέτουν, επίσης, ηλεκτρική πόρτα, «σκαμμένο» τον χώρο των αποσκευών, αναδιπλούμενη την τελευταία σειρά καθισμάτων και την προεγκατάσταση για το σύστημα ήχου/T.V.

Αλλά και τα υλικά των επενδύσεων που επιλέγονται είναι από τα κορυφαία που διαθέτει το εργοστάσιο και σε συνδυασμό με τα φωτιστικά σύνολα δημιουργούν ένα όμορφο, πολυτελές περιβάλλον για τους επιβάτες. Τα περισσότερα λεωφορεία φέρουν τον 3λιτρο κινητήρα της Mercedes-Benz στους 190 HP.

Φωτό: CENTO BUS και ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ

PreviousNext