Τροχοί & TIR

Η Kinsen Hellas έρχεται στην Transport Show

Η Kinsen Ηellas παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας, από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έως και τα πλέον εξειδικευμένα φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα έργου τόσο για μεταφορικές όσο και για εμ
Τετάρτη 30/08/2023 - 11:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Kinsen Ηellas παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας, από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έως και τα πλέον εξειδικευμένα φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα έργου τόσο για μεταφορικές όσο και για εμπορικές επιχειρήσεις.

Η υπηρεσία Leasing Βαρέων Φορτηγών, Mηχανημάτων ‘Eργου & Tουριστικών Λεωφορείων αφορά τους επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς που ενδιαφέρονται για οχήματα άνω των 3,5 τόνων ή λεωφορεία άνω των 9 θέσεων.

Μέσω της λειτουργικής μίσθωσης δίνεται η δυνατότητα σε μεταφορικές εταιρείες, αλλά και εμπορικές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν αφενός τα πλεονεκτήματα του leasing και αφετέρου να ενισχύουν με έμμεσο τρόπο τις επιχειρηματικές τους δράσεις.

Η Kinsen Hellas αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας, ενώ παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

Στην έκθεση TRANSPORT SHOW στελέχη της εταιρείας θα ενημερώνουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες leasing στον τομέα των φορτηγών, των λεωφορείων και των μηχανημάτων έργων.

PreviousNext