Τροχοί & TIR

VOLVO IRIZAR i6s Efficient: Έρχεται στην Transport Show

Το κορυφαίο σήμερα πούλμαν Irizar i6s που ήδη κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες της TRANSPORT SHOW στην τελευταία έκδοση Efficient, στο περίπτερο τ
Δευτέρα 18/09/2023 - 18:02
Κοινοποίηση στα Social Media
Η επόμενη εκθεσιακή παρουσία του i6s Efficient θα είναι στην Transport Show στην Αθήνα
Η επόμενη εκθεσιακή παρουσία του i6s Efficient θα είναι στην Transport Show στην Αθήνα

Το κορυφαίο σήμερα πούλμαν Irizar i6s που ήδη κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες της TRANSPORT SHOW στην τελευταία έκδοση Efficient, στο περίπτερο της αντιπροσωπείας Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΕ.

Τουριστικοί επιχειρηματίες και αυτοκινητιστές των υπεραστικών ΚΤΕΛ οι οποίοι επένδυσαν στην αγορά του Irizar i6s δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο για την εκμετάλλευσή του όσο βέβαια και για την ποιότητα του ταξιδιού που προσφέρουν στους επιβάτες.

Στην καρδιά του i6s βρίσκεται ο 13λιτρος κινητήρας Volvo απόδοσης 500 HP, μια ισχύς ικανή να κινεί ομαλά το πούλμαν σε ανηφόρες με μεγάλη κλίση και να λειτουργεί σε χαμηλές στροφές για τη βέλτιστη οικονομία στην κατανάλωση.

Πολυτελές με ποιοτικές επενδύσεις και πλούσιο εξοπλισμό είναι το σαλόνι των επιβατών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δεύτερη οθόνη 15’, USB, ιονιστή αέρα (Eco-3) πάτωμα με απομίμηση ξύλου, αναπαυτικά καθίσματα με σιρίτι, υποπόδιο, προετοιμασία wi-fi, θήκες περιοδικών-διχτάκια, φώτα led πάνω από τα πλαϊνά τζάμια κ.α.

Το κόκπιτ του οδηγού είναι ιδιαίτερα άνετο με εύκολη πρόσβαση και ξεχωρίζει για την εργονομία που διακρίνει τα χειριστήρια, τα κουμπιά και τους μοχλοδιακόπτες, όλα με σωστή ομαδοποίηση ανάλογα με τη λειτουργία τους. Άξιο προσοχής είναι το σύστημα καμερών κλάσης V-VI αντί των συμβατικών καθρεφτών.

Από το πλήθος των συστημάτων ασφαλείας θα περιοριστούμε να αναφέρουμε το Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας με ηχητική & οπτική ειδοποίηση, το Σύστημα Ειδοποίησης Πρόσκρουσης & Φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, το Σύστημα Αποφυγής Ατυχήματος Θυρών Επιβατών & Αποσκευοθηκών, την ύπαρξη Αισθητήρων Οπισθοπορείας στο πίσω μέρος κ.α.

Η δεξαμενή καυσίμου του λεωφορείου έχει χωρητικότητα 600 λίτρων και του adblue 64 λίτρων. Οι ζάντες του είναι alcoa Dura-Bright και τα ελαστικά Michelin X Coach 295-80/22.5.

PreviousNext