Τροχοί & TIR

Western Star 57X: Αγοράζεις χλιδή

Εντυπωσιακό, στιλάτο, δυνατό.
Κυριακή 28/07/2024 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Εντυπωσιακό, στιλάτο, δυνατό το νέο Western Star 57X προσφέρει χλιδή και άνεση στον οδηγό των μακρινών δρομολογίων από τη μια ακτή των Η.Π.Α. μέχρι την άλλη -«coast to coast», όπως λένε οι Αμερικανοί αυτοκινητιστές τα φορτηγά μεγάλων αποστάσεων. 

.

H Western Star είναι η μάρκα που διατηρεί το αμερικάνικο στιλ στα φορτηγά της δίδοντας έμφαση στον σχεδιασμό της καμπίνας και ιδιαίτερα στον εσωτερικό της χώρο, στο σπίτι του οδηγού, φροντίζοντας να του παρέχει άπλετο και λειτουργικό χώρο, άψογη εργονομία, έναν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό κι έναν ακόμη πλουσιότερο εξοπλισμό, αλλά με έξτρα χρέωση. Το ταμπλό είναι εντελώς ψηφιακό με μεγάλες φωτεινές ενδείξεις, τα καθίσματα και οι επενδύσεις με υλικά υψηλής ποιότητας, φαρδύ κρεβάτι, οθόνη TV, τραπέζι φαγητού ή εργασίας, ψυγείο οδηγού, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι κ.α.

.

Κατά τα αμερικάνικα πρότυπα, ο πελάτης επιλέγει όχι μόνο τον επιθυμητό έξτρα εξοπλισμό καμπίνας, αλλά ακόμη και τη γραμμή κίνησης του φορτηγού. Για το Western Star μπορεί να επιλέξει κινητήρα 525 H8 ή 600 HP μάρκας Detroit, 12άρι σασμάν Detroit ή το 18τάχυτο μηχανικό της Eaton Fuller.

Φωτό: Western Star

PreviousNext