Τροχοί & TIR

Από τον δήμαρχο Ασπροπύργου η συνέχεια των κινητοποιήσεων για τα απαγορευτικά των φορτηγών

Μετά τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών, τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο Δήμος Ασπροπύργου με τον Δήμαρχο Νίκο Μελετίου να καλεί τους δημότες και τις επιχειρήσεις της πόλης, να συγκεντρωθούν την Τρίτη,
Δευτέρα 04/03/2019 - 16:57
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου.

Μετά τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών, τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο Δήμος Ασπροπύργου με τον Δήμαρχο Νίκο Μελετίου να καλεί τους δημότες και τις επιχειρήσεις της πόλης, να συγκεντρωθούν την Τρίτη, 5 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στην πλατεία έναντι των ΛΟΚ, στην Παραλία Ασπροπύργου, εφαρμόζοντας την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με τους παραγωγικούς φορείς.

Όπως σημειώνει ο κύριος Μελετίου «ο Υπουργός δεν έδωσε τη ζητούμενη παράταση, σχετικά με την εφαρμογή του νόμου για απαγόρευση διέλευσης φορτηγών άνω των 3.5 τόνων στον Ασπρόπυργο, έως ότου κατασκευαστούν τα έργα υποδομής που ζητάει ο Δήμος».

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αυτοκινητιστών στο Σιντριβάνι του Ασπροπύργου προσήλθε και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου, καθώς θεωρούν ότι η απαγόρευση εισόδου των φορτηγών θα επιφέρει την απαξίωση των επιχειρήσεών τους.

PreviousNext