Τροχοί & TIR

Με μια σημαντική εξαγορά η KRONE περνάει στα τρέιλερ με κινούμενο πάτωμα

Το 100% των μετοχών του ολλανδικού ομίλου Knapen εξαγόρασε η KRONE, περνώντας έτσι στην αγορά των τρέιλερ με κινούμενο πάτωμα, μια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Knapen, η ΝΟ 1 εταιρεία σήμερα στην
Πέμπτη 04/07/2019 - 14:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Το 100% των μετοχών του ολλανδικού ομίλου Knapen εξαγόρασε η KRONE, περνώντας έτσι στην αγορά των τρέιλερ με κινούμενο πάτωμα, μια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Knapen, η ΝΟ 1 εταιρεία σήμερα στην Ευρώπη στο συγκεκριμένο είδος.

Τα τρέιλερ με κινούμενο πάτωμα (Moving floor trailer) προσφέρονται για μεταφορές χύδην αγροτικών προϊόντων, όπως τα στάρια, τα καλαμπόκια, για μεταφορές ορισμένων αδρανών υλικών, ακόμη και για σκραπ. Έχουν το πλεονέκτημα ότι η οροφή είναι ανοιγόμενη για φόρτωση είτε με γεωργικές μηχανές, είτε με μηχανήματα όπως οι γερανοί κ.α.

Το πάτωμα του τρέιλερ αποτελείται από σανίδες αλουμινίου, οι οποίες μισές-μισές κινούνται μέσα-έξω. Στην κίνησή τους προς τα έξω έρχεται και το χύδην φορτίο κινούμενο από τον τοίχο-καθρέφτη του τρέιλερ. Το άδειασμα γίνεται σχετικά γρήγορα και το πλεονέκτημα για τον ιδιοκτήτη ενός τρέιλερ με κινούμενο πάτωμα είναι ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει και για τις συνήθεις μεταφορές ξηρών φορτίων.

Η επιτυχημένη ομάδα διαχείρισης της Knapen θα παραμείνει στο τιμόνι χωρίς αλλαγές. Από την πλευρά της, η Krone δεσμεύεται πλήρως να εξασφαλίσει την απασχόληση στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Knapen στο Deurne της Ολλανδίας.

PreviousNext