Τροχοί & TIR

Προγραμματισμός Γραπτών Εξετάσεων ADR στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για το 2024

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας καθορίστηκαν οι ημέρες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων υποψηφίων για την απόκτηση ή ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού οχημάτων μεταφορά
Πέμπτη 25/01/2024 - 11:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας καθορίστηκαν οι ημέρες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων υποψηφίων για την απόκτηση ή ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) για το έτος 2024 και ανά κατηγορία εξέτασης, ως εξής:

Οι εξετάσεις διεξάγονται στο ισόγειο της Διεύθυνσης Μεταφορών ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων (Αίθουσα εξετάσεων, Κορωνίου & Νέγρη, Νεάπολη). Η διάρκεια της εξέτασης των υποψηφίων του βασικού προγράμματος εκπαίδευσης (Π1) καθορίζεται στα 45 λεπτά της ώρας, ενώ για κάθε άλλη κατηγορία εξέτασης, στα 30 λεπτά της ώρας.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στην είσοδο του εξεταστικού κέντρου την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των εξετάσεων. Υποψήφιος που παρουσιάζεται καθυστερημένα και μετά την διανομή των φύλλων εξέτασης, αποκλείεται της εξέτασης και θεωρείται, ως μη προσελθών. Για την είσοδο τους στο εξεταστικό κέντρο, οι υποψήφιοι επιδεικνύουν στην επιτροπή διεξαγωγής των εξετάσεων την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους.

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να φέρει μαζί του στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο. Σημειώσεις, βοηθήματα, βιβλία, και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές απαγορεύονται να μεταφέρονται στην αίθουσα των εξετάσεων.

Το εγχειρίδιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών «Οδική μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων» διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (www.yme.gov.gr) στην διαδρομή: Μεταφορές> Οδική Ασφάλεια > Οδηγοί Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR) στο κάτωθι σύνδεσμο: [http://www.yme.gov.gr/pdf/ADR_manual.pdf ].

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους είναι διαθέσιμες στο τηλ.: 24213-55505 και στο e-mail: t.nikolaidou@thessaly.gov.gr. Επίσης, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις μπορούν να απευθύνονται στη σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ στην οποία φοίτησαν.

PreviousNext