Τροχοί & TIR

Συνέδριο για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα

Eπίκαιρα θέµατα που άπτονται άµεσα της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και της επιχειρηµατικότητας συνολικότερα, θα συζητηθούν στη διάρκεια του βιομηχανικού – επιχ
Δευτέρα 23/09/2019 - 11:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Eπίκαιρα θέµατα που άπτονται άµεσα της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και της επιχειρηµατικότητας συνολικότερα, θα συζητηθούν στη διάρκεια του βιομηχανικού – επιχειρηματικού - επιστημονικού συνεδρίου με θέμα «Αειφόρος Ενέργεια και Συσκευασία στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental (9.00 π.µ. - 16.30 µ.µ.) από την Ελληνική Ένωση Βιοµηχανιών Ψύχους & Logistics, με την επιστηµονική συµβολή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης - ΕΚΕΤΑ/Ι∆ΕΠ.

Ανάµεσα στους οµιλητές της εκδήλωσης, θα είναι ο Υφυπουργός Βιοµηχανίας και Εµπορίου του υπ. Ανάπτυξης, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Βιοµηχανιών Ψύχους & Logistics - ΕΕΒΨ, κ. ∆ιονύσης Γρηγορόπουλος, ο Δ/ντης Γενικής Δ/σης Βιομηχανίας Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, κ. Αναστάσιος Μητιακούδης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πρώτων Υλών, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Επιστηµονικός Συνεργάτης του ΕΚΕΤΑ/Ι∆ΕΠ, κ. Αδάµης Μητσοτάκης, ο Αντιπρόεδρος Συνδέσµου Βιοµηχανιών Στερεάς Ελλάδας, κ. Παναγιώτης Λώλος, ο Αντιπρόεδρος Συνδέσµου Βιοµηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάµπους, κ.α.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 200 στελέχη και θα συζητηθούν οι προοπτικές ανταγωνιστικότητας σε συνδυασμό µε τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της βιομηχανίας, οι τρέχουσες εξελίξεις στα επιχειρηµατικά πάρκα, ο ρόλος της συσκευασίας για τις εξαγωγές κα. Επιπλέον, θα υπάρξουν ειδικές αναφορές σχετικά µε τις απαιτήσεις αλλά και τις ευκαιρίες των επιχειρήσεων από την έγκαιρη προσαρµογή τους στις απαιτήσεις της κλιµατικής αλλαγής. Παρουσιάσεις θα γίνουν και σε θέµατα ενεργειακού κόστους, το οποίο αντιπροσωπεύει πάνω από το 60% των λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων µελών. Θα γίνουν παρουσιάσεις συστηµάτων εξοικονόµησης ενέργειας, αξιοποίησης των ενεργειακών ελέγχων και θα προταθούν πρακτικές λύσεις και συστήµατα περιορισµού του κόστους ενέργειας. Έμφαση θα δοθεί και στην ηλεκτροκίνηση και θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον τοµέα. Ειδική μνεία θα γίνει στον σωστό σχεδιασµό προϊόντος και συσκευασίας (Design for Packaging Logistics), που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αποδοτικότητα και αποτελεσµατικότητα των αλυσίδων εφοδιασµού.

Σημειώνεται πως το συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Βιοµηχανιών Ψύχους & Logistics, πραγματοποιείται µε την ενεργό συνεργασία και συµµετοχή του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Στερεάς Ελλάδας, της Πανελλήνιας ένωσης Τεχνολόγων Τροφίµων, του Ελληνικού Συνδέσµου Ετικετοποιών, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχηµάτων (ΕΛ.ΙΝ.ΗΟ), του επιχειρηµατικού φόρουµ A-Energy Investments, της 3ΕΚ Οργάνωση εκθέσεων και άλλων φορέων και εκπροσώπων της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ελληνική Ένωση Βιοµηχανιών Ψύχους & Logistics - ΕΕΒΨ

κα Λ. Κοµνηνού, Τ.: 210 34469606, Ε-Μail: info@ cold.org.gr, Fax.: +30 210 3469906, Site: www.cold.org.gr

A-Energy Ιnvestments Initiative

κα Τζουµάρα, Τ.: 210 6912183 &210 6912505, Κιν.: 6974904165, Ε-Μail: office.aenergy@gmail.com

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου:

PreviousNext