Τροχοί & TIR

Συνέδριο «LOGISTICS SOLUTIONS VI» στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, η σειρά συνεδρίων «SOLUTIONS» θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ραντεβού με τα στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας στο ξενοδοχείο GRAND PALACE HOTEL.
Δευτέρα 21/01/2019 - 11:03
Κοινοποίηση στα Social Media
Το συνέδριο με θέμα «Logistics Solutions VI – Εξειδικευμένα για τη Βόρεια Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning.
Το συνέδριο με θέμα «Logistics Solutions VI – Εξειδικευμένα για τη Βόρεια Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, η σειρά συνεδρίων «SOLUTIONS» θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ραντεβού με τα στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας στο ξενοδοχείο GRAND PALACE HOTEL. Το συνέδριο με θέμα «Logistics Solutions VI – Εξειδικευμένα για τη Βόρεια Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning και αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, ισχύουν ειδικές τιμές «Early Booking».

Το εν λόγω έκτο συνέδριο SOLUTIONS τελεί υπό την αιγίδα των ΕΒΕΘ, ΣΒΒΕ, ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕL, GREEK COLD STORAGE & LOGISTICS ASSOCIATION. Θα εστιάσει στη δομή της αγοράς της Β. Ελλάδας και τους τρόπους προσέγγισής της από τη Νότια Ελλάδα καθώς και το αντίθετο, πώς δηλαδή τα εμπορεύματα μετακινούνται από τη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη επικράτεια. Θα αναδειχθούν πρακτικές και λύσεις για το πώς ορισμένες από τις πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις ανασχεδιάζουν και λειτουργούν τα «Route to Market» μοντέλα τους στη Βόρεια Ελλάδα, ανεξάρτητα με τον τόπο που έχουν την παραγωγική τους διαδικασία ή το κέντρο διανομής τους. Θα παρουσιαστούν κέντρα logistics Β. Ελλάδας (ΚΑΔ) δίνοντας χρήσιμα στοιχεία κόστους αποθήκευσης και διανομής. Θα ακουστούν λύσεις για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας των διανομέων με τα πρακτορεία μεταφορών και παράλληλα θα αναλυθεί η αγορά των 3PL στη Β. Ελλάδα. Τέλος θα αναλυθούν οι ιδιαιτερότητες της αστικής διανομής για τη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστούν εξαιρετικά case studies και έρευνες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθεί έρευνα με televoting μεταξύ των συνέδρων και θα σχολιαστούν τα ευρήματα, ενώ panels με κορυφαίους ομιλητές θα συζητήσουν καυτά θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συνέδρων.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα, στην Αθήνα έχουν διεξαχθεί 5 ημερίδες Solutions που την κάθε μία παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα. Τα συνέδρια της σειράς SOLUTIONS παρουσιάζουν τις τεχνικές λύσεις, καθώς και τις αξιόπιστες και αξιοποιήσιμες εφαρμογές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σύγχρονων θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε επιχείρησης και οργανισμού.

Για το πρόγραμμα και τη θεματολογία του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://scisce.eu/event/solutions-vi/. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 210 6180104.

PreviousNext