Τροχοί & TIR

Υψηλόβαθμη ελληνική παρουσία στην IRU

Ισχυρότερη φωνή απέκτησε η ελληνική μεταφορά, με την εκλογή της Γενικής Διευθύντριας της ΟΦΑΕ, κας. Ηρώ Δουμάνη, στη θέση του Αντιπροέδρου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εμπορευματικών Μεταφορών & Logi
Παρασκευή 08/11/2019 - 15:09
Κοινοποίηση στα Social Media
Η κυρία Ηρώ Δουμάνη ποζάρει περιχαρής μετά την εκλογή της.
Η κυρία Ηρώ Δουμάνη ποζάρει περιχαρής μετά την εκλογή της.

Ισχυρότερη φωνή απέκτησε η ελληνική μεταφορά, με την εκλογή της Γενικής Διευθύντριας της ΟΦΑΕ, κας. Ηρώ Δουμάνη, στη θέση του Αντιπροέδρου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εμπορευματικών Μεταφορών & Logistics της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών (IRU), για τα έτη 2020-2021.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά -έπειτα από 65 έτη συνεχούς συμμετοχής στις δραστηριότητες της IRU- εκλέγεται εκπρόσωπος της ΟΦΑΕ στα συλλογικά όργανα του Διεθνούς Οργανισμού. Η κα. Δουμάνη, κατά τη διάρκεια της θητείας της θα συνεργαστεί με την Πρόεδρο του Συμβουλίου, Asli Calik (TIR & ATA Carnets Manager, TOBB Turkey) και με τη δεύτερη Αντιπρόεδρο, Ursula Nies (Head of Customs and TIR, BGL, Germany), με αξιωματούχους της Γενικής Γραμματείας της IRU, καθώς και με όλους τους Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και του Παγκόσμιου Εμπορίου.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους από όλο τον κόσμο που με τίμησαν με την ψήφο τους, στα μέλη της Διοίκησης της ΟΦΑΕ οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και προώθησαν την υποψηφιότητά μου, αλλά και απέναντι στους Έλληνες αυτοκινητιστές, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι καθημερινά για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη βιώσιμη ανάπτυξη των οδικών μεταφορών. Έχοντας ως πρωταρχικές προτεραιότητες τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την οδική ασφάλεια αλλά και την ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού στη διεθνή αγορά, θα αναζητήσουμε νέους τρόπους και εργαλεία για την ενίσχυση της ελληνικής αγοράς οδικών μεταφορών. Η εκπροσώπηση της ΟΦΑΕ στο Συμβούλιο της IRU, το οποίο αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα δικτύωσης και ανταλλαγής πληροφοριών, μας δίνει πολλές ευκαιρίες και λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε μετά την εκλογή της η κα. Ηρώ Δουμάνη.

«Η επιλογή της κας Δουμάνη δεν υπήρξε τυχαία, καθώς τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ΟΦΑΕ σε στενή συνεργασία με το ΔΣ, έχοντας δείξει ιδιαίτερο ζήλο κι ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των οδικών μεταφορών, ενώ προωθεί τις θέσεις και τα συμφέροντα των Ελλήνων αυτοκινητιστών στα διεθνή φόρουμ όπου συμμετέχει, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συνεργασία εκπροσώπων του κλάδου από όλο τον κόσμο. Της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο και ως ΔΣ της ΟΦΑΕ θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΟΦΑΕ, κ. Απόστολος Κενανίδης.

PreviousNext