Τροχοί & TIR

4αξονικό MAN TGX

4 αξονικός τράκτορας MAN TGX 41.540 8X4/4 με ελκτική ικανότητα 180 τόνους Ένα πολύ δυνατό εργαλείο έκανε την εμφάνισή του στον Ασπρόπυργο για να δουλέψει στη γνωστή εταιρεία «ΕΡΜΗΣ», ειδικευμένη στι
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
4αξονικό MAN TGX
4αξονικό MAN TGX

4 αξονικός τράκτορας MAN TGX 41.540 8X4/4 με ελκτική ικανότητα 180 τόνους

Ένα πολύ δυνατό εργαλείο έκανε την εμφάνισή του στον Ασπρόπυργο για να δουλέψει στη γνωστή εταιρεία «ΕΡΜΗΣ», ειδικευμένη στις βαριές ειδικές μεταφορές και ανυψώσεις. Ο λόγος βέβαια, για το εικονιζόμενο ΜΑΝ ΤGΧ 41.540 8Χ4/4 ΒΒS, το οποίο γνωρίσαμε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για μια πρώτη φωτογράφηση, αναμένοντας την ταξινόμησή του (πινακίδες) για να το δούμε και στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο είναι πανέτοιμο να δεχθεί πολυαξονικές νταλίκες βαρέως τύπου για μεταφορές μηχανημάτων έργων, ανεμόμυλων, τμημάτων του μετροπόντικα, σκάφη, μηχανές τρένων, προκατασκευασμένα τμήματα γεφυρών, ντάμπερ, γεννήτριες υποσταθμών της ΔΕΗ, καζάνια βιομηχανικής χρήσης κ.α. Αρκεί να σημειώσετε ότι το τεχνικό μικτό βάρος του τράκτορα είναι 41 τόνοι (περιορίζεται νομικά στους 33 τόνους) και η ελκτική του ικανότητα φτάνει τους 180 τόνους!



Κατασκευασμένο στη Γερμανία από τη «μαμά» ΜΑΝ Nutzfahrzeuge, αποτελεί αξιόπιστη λύση για το σκληρό έργο που πρόκειται ν΄ αναλάβει και αυτό προκύπτει από τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του πλαισίου και του κινητήρα, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί μαζί με πληθώρα φωτογραφιών.

Δείτε περισσότερα στα σχετικά video του Transport TV

Στο ίδιο τεύχος #262

Tαξινομήσεις επαγγελματικών οχημάτων
Truck Trial
PreviousNext