Τροχοί & TIR

Iveco Eurocargo 4x4

IVECO Eurocargo 4x4 Δουλειά του είναι να εκτελεί καθημερινά δεκάδες διαφορετικές Off Road διαδρομές, εντός και εκτός εργοταξίου, σε χωματόδρομους και ανώμαλα εδάφη, που όχι σπάνια, καλύπτονται από λ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Iveco Eurocargo 4x4
Iveco Eurocargo 4x4

IVECO Eurocargo 4x4

Δουλειά του είναι να εκτελεί καθημερινά δεκάδες διαφορετικές Off Road διαδρομές, εντός και εκτός εργοταξίου, σε χωματόδρομους και ανώμαλα εδάφη, που όχι σπάνια, καλύπτονται από λάσπες, χιόνια ή πάγο. Θυμίζει «Monster truck» με την άγρια, επιβλητική του εμφάνιση, τα φαρδιά λάστιχα με τους χοντρούς μπακλαβάδες στο πέλμα, το υπερυψωμένο σασσί, τις διευρυμένες αεροεισαγωγές, το μπροστινό σκαλοπάτι και την χαλύβδινη ποδιά, τον προφυλακτήρα του και όχι μόνο.

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο στην εμφάνισή του είναι η μάρκα του. IVECO Eurocargo.



Και μπορεί Eurocargo να έχουν πουληθεί εκατοντάδες, όμως το συγκεκριμένο ξεχωρίζει αφού είναι 4x4 και φτιαγμένο για 4x4.

Το συναντήσαμε στην Ανάβρα της Καρδίτσας στο εργοτάξιο της TERNA που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου δρόμου E65 που θα συνδέει τη Λαμία με τα Γρεβενά περνώντας από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα και το δοκιμάζουμε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #278

Νέο Fiat Ducato
Καινοτομίες DAF
PreviousNext