Τροχοί & TIR

Actros Trucking 2012

1.100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ACTROS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ACTROS MP3 Δύο ημέρες οδήγησης, 10 Actros στους 40 τόνους, και συνολικά 1100 χιλιόμετρα σε μερικές από τις πιο απαιτητικές και «στριφτερές» διαδρομές για Μεταφορά στην Ευρώπη, σε ορεινούς όγκους της Ισπανίας και της Γαλλίας αλλά, και δύο διανυκτερεύσεις στην καμπίνα σε μία απευθείας αντιπαράθεση του νέου Actros με το απερχόμενο (Actros MP3) μοντέλο της Mercedes-Benz.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Παρασκευή 27/04/2012 - 15:11
Κοινοποίηση στα Social Media

1.100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ACTROS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ACTROS MP3

Δύο ημέρες οδήγησης, 10 Actros στους 40 τόνους, και συνολικά 1100 χιλιόμετρα σε μερικές από τις πιο απαιτητικές και «στριφτερές» διαδρομές για Μεταφορά στην Ευρώπη, σε ορεινούς όγκους της Ισπανίας και της Γαλλίας αλλά, και δύο διανυκτερεύσεις στην καμπίνα σε μία απευθείας αντιπαράθεση του νέου Actros με το απερχόμενο (Actros MP3) μοντέλο της Mercedes-Benz.

Τέλη Μαρτίου βρεθήκαμε στην πρωτεύουσα της χώρας των Βάσκων, το Μπιλμπάο, προκειμένου να ακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερο κονβόι. Το οποίο, αποτελούμενο από 10 Mercedes-Benz Actros, 5 προηγούμενης γενιάς και 5 από τη νέα, είχε σκοπό 5 γκρουπ επιλεγμένων δημοσιογράφων από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Ευρώπης, να συγκρίνουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά των δύο γενεών της ναυαρχίδας της Mercedes-Benz Trucks καθώς και τις διαφορές στη σχεδίαση της καμπίνας.

Κυρίως όμως, για να δουλέψουμε κανονικότατα, ακολουθώντας πιστά τα ωράρια εργασίας / ανάπαυσης. Τα οχήματα διένυσαν συνολικά 5500 χιλιόμετρα εκκινώντας από Στουτγκάρδη, φτάνοντας Μάλαγα και πάλι πίσω.

Όλο το ρεπορτάζ μέσα από την καμπίνα του Actros στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #289

PreviousNext