Τροχοί & TIR

Στο Πήλιο με Iveco Daily

Οι αυξημένες επιδόσεις του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τις μεταφορικές του δυνατότητες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Iveco Daily. Το όχημα τα καταφέρνει πολύ καλά εντός και εκτός πόλης συνδυάζο
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 01/02/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι αυξημένες επιδόσεις του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τις μεταφορικές του δυνατότητες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Iveco Daily. Το όχημα τα καταφέρνει πολύ καλά εντός και εκτός πόλης συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ενός βαν και ενός μικρού φορτηγού. Η πιο πρόσφατη αγορά της Frago Cargo αφορά σε ένα Iveco Daily το οποίο αγοράστηκε καινούργιο από την Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. και εκτελεί μεταφορές-μετακομίσεις σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Βρεθήκαμε στο τιμόνι του Daily πραγματοποιώντας μεταφορές στο Πήλιο και αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την οδηγική του συμπεριφορά. Ας γνωρίσουμε την εταιρεία Frago Cargo, τον ιδιοκτήτη της, Νίκο Φράγγο και φυσικά το καινούργιο τους Iveco Daily.

"Επειδή η δουλειά μου τα τελευταία χρόνια αυξάνεται διαρκώς ήθελα ένα καινούργιο όχημα για να καλύψει τις ανάγκες αυτές. Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά μεταχειρισμένο γιατί στην πράξη αποδείχτηκε ότι το μεταχειρισμένο είναι πιο ακριβό από το καινούργιο, οπότε έψαχνα για αμάξι αντιπροσωπείας. Το άλλο αμάξι μου το οποίο έχω επτά χρόνια και έχω γράψει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα είναι Iveco Daily το οποίο δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Επηρεάστηκα πάρα πολύ από αυτό όπως επίσης και από τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας με τους οποίους έχω καλές σχέσεις. Προς το παρόν έχω καλές εντυπώσεις από το Daily και το έχω στήσει όπως θέλω.  Συνεχίζω με Iveco και η επόμενη επιλογή μου πιστεύω πως θα είναι το Eurocargo" μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext