Τροχοί & TIR

Οδηγούμε το νέο Iveco Daily

Η Iveco παρουσιάζει τη νέα γενιά Daily, με νέο σχεδιασμό, πολυτελή διάκοσμο στην καμπίνα, διαφορετικά μεταξόνια και προβόλους που έδωσαν τη δυνατότητα να αυξηθεί σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις ο (ήδη κ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 01/07/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Iveco παρουσιάζει τη νέα γενιά Daily, με νέο σχεδιασμό, πολυτελή διάκοσμο στην καμπίνα, διαφορετικά μεταξόνια και προβόλους που έδωσαν τη δυνατότητα να αυξηθεί σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις ο (ήδη κορυφαίος) ωφέλιμος όγκος στην «κλούβα», ανασχεδιασμένη ανάρτηση και σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Κατευθυντήριες γραμμές για την εξέλιξη του νέου μοντέλου, ήταν βελτιώσεις στους εξής τομείς: εργονομία, άνεση, και πλήρως αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά. Αν εξετάσουμε το εύρος των επεμβάσεων, η έκδοση σασί καμπίνα (πλαίσιο φορτηγού) είναι ένα μεγάλης έκτασης facelift, ενώ η «κλούβα» ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Τα οφέλη στη δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά, και έχουν να κάνουν με τα αναθεωρημένα δυναμικά χαρακτηριστικά και τα αυξημένα στοιχεία εκμετάλλευσης, που θα παρουσιάσουμε αναλυτικά σε άλλη παράγραφο. Βλέποντας το όχημα από κοντά, -χρώμα λανσαρίσματος το «Maserati Blue»- οι εντυπώσεις είναι θετικές. Το σχέδιο είναι πολύ μοντέρνο, και αν κοιτάξεις υπό γωνία από εμπρός αλλά και ανφάς, αντιλαμβάνεσαι το κύριο σχεδιαστικό τρικ με το σχεδόν «αιωρούμενο» καπό.

Γνωρίστε το νέο Daily μέσα από το τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί.

 

PreviousNext