Τροχοί & TIR

DAF Road Show

Με την παρουσίαση των τελευταίων μοντέλων φορτηγών DAF ολοκληρώθηκε το Road Show της ERGOTRAK στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σφακιανάκη στη Μαγούλα. Οι αυτοκινητιστές, και υπεύθυνοι στόλων εμπορικών
Κυριακή 10/06/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με την παρουσίαση των τελευταίων μοντέλων φορτηγών DAF ολοκληρώθηκε το Road Show της ERGOTRAK στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σφακιανάκη στη Μαγούλα. Οι αυτοκινητιστές, και υπεύθυνοι στόλων εμπορικών επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα φορτηγά, να ενημερωθούν από τους υπευθύνους της αντιπροσωπείας για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις τους, ενώ αρκετοί θέλησαν να τα δοκιμάσουν στην πράξη πραγματοποιώντας ένα σύντομο test drive.

Παρουσιάστηκαν τράκτορες διεθνών μεταφορών με κορυφαίο το XF 530, το 4ξονικό χωματουργικό CF 480 με ανατρε- πόμενη κιβωτάμαξα, μονά φορτηγά αστικών μεταφορών και διανομών της σειράς LF τόσο σε πλαίσια όσο και με έτοιμη υπερκατασκευή κ.α.

Ο Διευθυντής Μονάδας Φορτηγών και Λεωφορείων Νίκος Κυριακίδης, παρουσίασε στους επισκέπτες τις καινοτομίες των νέων DAF και τη συμβολή τους στην εξοικονόμηση καυσίμου. Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν και το video που προβλήθηκε με τους κυριότερους σταθμούς, στην 90χρονη ιστορία της DAF από το 1928 μέχρι σήμερα.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext