Τροχοί & TIR

Το GRANTEX Premium CV-104

Η GRANTEX στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της και μετά από συστηματικές εργαστηριακές έρευνες και επίπονα τεστ εφαρμογής (Field Tests) παρουσίασε, με τη συμπλήρωση των 60 χρόνων δρα
Πέμπτη 14/06/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η GRANTEX στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της και μετά από συστηματικές εργαστηριακές έρευνες και επίπονα τεστ εφαρμογής (Field Tests) παρουσίασε, με τη συμπλήρωση των 60 χρόνων δραστηριοποίησής της στην αγορά των υλικών τριβής, το GRANTEX PREMIUM CV-104.

Το CV-104 είναι ένα υλικό τριβής επιπέδου πρώτης εφαρμογής (οriginal equipment), πιστοποιημένο κατά ECE R90, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η τεχνολογία PREMIX σε συνδυασμό με την υψηλή συμπιεστότητα, διασφαλίζει αποτελεσματικό και αθόρυβο φρενάρισμα, προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση στον οδηγό.

Το επίπεδο τριβής ανακτάται γρήγορα, ακόμη και μετά από έντονη και παρατεταμένη χρήση, ενώ επιτυγχάνεται σύντομη περίοδος «στρωσίματος». Παράλληλα, ένα ειδικά εξελιγμένο Underlayer (υπόστρωμα υλικού τριβής) παρέχει υψηλή αντοχή σε διάτμηση και έχει επιπλέον θερμομονωτικές ικανότητες. Οι πληροφορίες παραγωγής (αριθμός παρτίδας) είναι χαραγμένες στο λαμάκι, επιτυγχάνοντας τη μόνιμη και ανεξίτηλη ταυτοποίηση του υλικού, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται όχι μόνο το προϊόν αλλά και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα τοποθέτησης (κιτ, γάντια κ.λ.π).

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι n μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, n εξαιρετική απόδοση ανεξάρτητα από τις συνθήκες λειτουργίας, προοδευτικό και αποτελεσματικότερο φρενάρισμα, n καλύτερη αίσθηση φρεναρίσματος, n μεγαλύτερη συμπιεστότητα, n καλύτερη συμπεριφορά έναντι της δισκόπλακας, το αθόρυβο φρενάρισμα και το πιστοποιημένο υλικό κατά ECE R90

Το CV-104 εμφανίζει σταθερή απόδοση τριβής και παρουσιάζει πιο σταθερή τριβή ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της πίεσης, της ταχύτητας και της θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός δεν θα παρατηρήσει σημαντικές διακυμάνσεις επιδόσεων φρεναρίσματος, κάτω από τις οποιεσδήποτε απαιτητικές συνθήκες. Το CV-104 παρουσιάζει μικρότερη φθορά δισκοφρένου, καθώς επίσης και χαμηλότερη φθορά του δίσκου.

Όλα τα παραπάνω πιστοποιούν ότι το CV-104 αποτελεί μία νέα φόρμουλα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ανεξάρτητα από τις συνθήκες, σημαντική σταθερότητα απόδοσης φρεναρίσματος και χαρακτηριστικά εξαιρετικής συμπεριφοράς και απόδοσης κατά την οδήγηση προσφέροντας άνεση και απώλεια θορύβου.

«Η εμπειρία στο χώρο μάς έχει διδάξει ότι οφείλουμε διαρκώς να μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Φίτσιος, Διευθυντής εργοστασίου της GRANTEX. «Η ομάδα της GRANTEX, άνθρωποι με ταλέντο, τεχνογνωσία, εμπειρία, πάθος και εμμονή στη λεπτομέρεια, συνεχίζουν να δημιουργούν και να εξελίσσουν προϊόντα, προσφέροντας στους πελάτες μας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους και που αποσκοπούν στην απόλυτη ικανοποίησή τους. Το δισκόφρενο GRANTEX Premium (CV-104) παρουσιάστηκε και εκτός ελληνικού εδάφους, πρώτη φορά τον Απρίλιο στην Αutomechanika της Κωνσταντινούπολης και είμαστε σίγουροι ότι τόσο η τοπική όσο και οι διεθνείς αγορές θα το προτιμήσουν, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι η ευρεία γκάμα μας, η ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας θα συνεχίσουν να βρίσκουν ανταπόκριση από τους πελάτες.».

Στο ίδιο τεύχος #362

Διαβάστε επίσης

PreviousNext