Τροχοί & TIR

Thessaloniki Tuning Show

Με πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών decibel, εκθέτες με πρωτότυπα προϊόντα και εκδηλώσεις καθώς και ένα εντυπωσιακό drift show ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Φορτηγού έδωσε τo δικό του ηχηρό
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 03/06/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών decibel, εκθέτες με πρωτότυπα προϊόντα και εκδηλώσεις καθώς και ένα εντυπωσιακό drift show ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Φορτηγού έδωσε τo δικό του ηχηρό «παρών» στη Θεσσαλονίκη.

Δυναμική παρουσία του Π.Σ.Φ.Φ.

Για πρώτη φορά συμμετείχαν το προεδρείο και μέλη του Π.Σ.Φ.Φ. με τα φορτηγά τους ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα της διοργανώτριας αρχής και μάλιστα απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια και κριτικές από τους επισκέπτες. Άλλωστε, συγκεντρώθηκαν ορισμένα από τα καλύτερα που κοσμούν σήμερα τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους και η παρουσία τους αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, απαθανατίζοντάς τα με τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τους. Το καλωσόρισμα ξεκινούσε από το αγωνιστικό ΜΑΝ των Γιώργου Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κρακούδη, και εν συνεχεία ακολουθούσε ο «Νονός» του Άκη Πατούνα, το R του Γιώργου Κουρέλου, το Volvo της εταιρίας Μελισσάς, το FH της μεταφορικής Δημητριάδη, το Volvo της Πλακόδενδρος Transport, ο Βίκινγκ του Δημήτρη Τούλα, το R της Καμπανίας Trans, το μουράτο της Χαρουπάκης Transport, το XF του Βαγγέλη Μπιτζιλή, το Atego του Γιώργου Βαβούρα, το FH του Κώστα Μυλωνά και τέλος, το Scania και το Μ.Β της εταιρίας του Δημοσθένη Καρτάλη.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε ο Π.Σ.Φ.Φ με αποτέλεσμα οι θέσεις να είναι περιορισμένες και να τον εκπροσωπήσει μια μικρή ομάδα.

Ευχαριστήριο του προέδρου

Στα πλαίσια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμμε τα μέλη του Π.Σ.Φ.Φ οι οποίοι έδωσαν ευχάριστη νότα στον προαύλιο χώρο της εκδήλωσης, καθώς

και με τον πρόεδρό του, Κώστα Μυλωνά ο οποίος μεταξύ άλλων μας ανέφερε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σωκράτη Παντελίδη, για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης και την πολύ καλή φιλοξενία του στα μέλη του συλλόγου και στους φίλους του φορτηγού.

Είναι ένα event πολλά υποσχόμενο και πιστεύουμε πως του χρόνου θα έχουμε μαζικότερη συμμετοχή και παρουσία. Δώσαμε για πρώτη φορά το «παρών» και φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του συλλόγου που βρέθηκαν δίπλα μας για ακόμη μια φορά, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης

PreviousNext