Τροχοί & TIR

Το «Mykonos Palace» έφερε φουρτούνες στην Κρήτη

Έχοντας δύο οχηματαγωγά πλοία στη γραμμή του Ηρακλείου, οι Μινωικές ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα δρομολόγιο και προς τα Χανιά με το «Mykonos Palace» όπου δραστηριοποιείται η ΑΝΕΚ προκαλώντας την
Τετάρτη 08/08/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Έχοντας δύο οχηματαγωγά πλοία στη γραμμή του Ηρακλείου, οι Μινωικές ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα δρομολόγιο και προς τα Χανιά με το «Mykonos Palace» όπου δραστηριοποιείται η ΑΝΕΚ προκαλώντας την ανατροπή των σχεδίων της. Όπως έγινε γνωστό, για τη θερινή περίοδο η ΑΝΕΚ – Attica είχε προγραμματίσει 90 ημερήσια δρομολόγια (πέρα των νυχτερινών) υπολογίζοντας στη μεταφορά 350.000 επιβατών και προσβλέποντας στα έσοδα αυτά, αυξημένα μάλιστα και κατά τον αριθμό των μεταφερόμενων επιβατικών αυτοκινήτων.

Η δρομολόγηση στη γραμμή του «Mykonos Palace» των Μινωικών αναμένεται να ψαλιδίσει τα έσοδα της ANEK – Attica και υποχρεώνει την τελευταία να περικόψει έξοδα είτε από τα πλοία της Κρήτης είτε από τα πλοία της Αδριατικής.

Το «Mykonos Palace», μπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων και θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του σε 6 ώρες και 30 λεπτά, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24.00.

PreviousNext