Δύο ολοκαίνουργια mini-bus Mercedes-Benz, παρέδωσε ο Όμιλος Παπαδάκη στην κυπριακή εταιρεία P&P Coach Sales Limited, η οποία έχει αγοράσει μέχρι τώρα από τον ελληνικό όμιλο, περισσότερα από 45 οχήματα. Τα νεότερα, είναι ένα λευκό και ένα μαύρο Sprinter, αμφότερα μοντέλα του 2018.

Αναλυτικότερα, το λευκό Sprinter 519 Tour είναι 19+1+1 θέσεων και εξοπλίζεται με δερμάτινα bucket καθίσματα. Το σύστημα multimedia είναι της Blaupunkt και το κλιματιστικό της Konvekta. Το μαύρου χρώματος mini-bus, είναι ένα Sprinter 316 XL με 16+1+1 θέσεις. Εσωτερικά, διαθέτει και αυτό δερμάτινες επενδύσεις στα bucket καθίσματα, ενώ εξωτερικά, η μορφή του αναβαθμίζεται από το χαμηλό εμπρόσθιο spoiler. Το τελευταίο προορίζεται για την «Philocrates Enterprises Limited» και είναι το 7ο όχημα από το 2011 μέχρι σήμερα που η P&P παραδίδει στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο κ. Θωμάς Παναγίδης, Διευθυντής της P&P, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα υπερσύγχρονα mini-bus, τα οποία θα παραδοθούν στη συνέχεια από την P&P Coach Sales Limited σε πελάτες της εταιρείας στην Κύπρο.