Τροχοί & TIR

Ποιο είναι το παλαιότερο DAF;

Με αφορμή τα 90α της γενέθλια, η DAF Trucks αναζητά ανά τον κόσμο το παλαιότερο της φορτηγό, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία. Προκειμένου να βρει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, η
Σάββατο 15/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με αφορμή τα 90α της γενέθλια, η DAF Trucks αναζητά ανά τον κόσμο το παλαιότερο της φορτηγό, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία. Προκειμένου να βρει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, η ολλανδική εταιρεία ξεκίνησε μια καμπάνια στο Facebook.

Ο Ιρλανδός John Tarrent ανταποκρίθηκε, παρουσιάζοντας γεμάτος καμάρι το κλασσικό DAF 2100 του 1984, το οποίο εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά. «Έχει συμπληρώσει 34 χρόνια δουλειάς, δεν μας απογοήτευσε ποτέ και πάντα επιστρέφει στη βάση, είτε είναι νύχτα είτε ημέρα», τόνισε ο κος Tarrent.

Παρακολουθήστε σε βίντεο την ιστορία του John Tarrent

Η DAF αναζητά εικόνες και ιστορίες από τα φορτηγά της των δεκαετιών του ΄90, του ΄80, του ΄70 ή ακόμα και παλαιότερα, με την προϋπόθεση πως αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν. Φωτογραφίες ή βίντεο μπορούν να αναρτηθούν στη σελίδα Facebook της μάρκας και στα τέλη Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί το παλαιότερο φορτηγό DAF.

Στην Ελλάδα, πάντως, παλαιά DAF βρίσκονται παντού και πολλά από αυτά δουλεύουν ακόμη. Απομένει στους ιδιοκτήτες τους να ανταποκριθούν…

PreviousNext