Οικονομικότερο το νέο Ford Transit Connect

Με νέας γενιάς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, 6τάχυτο μηχανικό ή 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, νέες τεχνολογικές εφαρμογές και βελτιωμένη αεροδυναμική, το νέο Ford Transit Connect εμφανίζει χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.

Χαμηλότερα έως και κατά 12%, είναι τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 του νέου Transit Connect, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ford.

Το μικρό van της μάρκας αποκτά στη γκάμα του το νέο diesel κινητήρα, 1,5 EcoBlue, αλλά και τον αναβαθμισμένο 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης, 1,0 EcoBoost. Το «παρών» δίνει το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων, αλλά και νέες εξελιγμένες τεχνολογικές εφαρμογές που βοηθούν τον οδηγό. Tο νέο Transit Connect προσφέρεται με κοντό και μακρύ μεταξόνιο σε εκδόσεις van, kombi και διπλοκάμπινo van. Ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης έχει όγκο έως και 3,6 m3 (VDA) και δέχεται βάρος από 410 έως 900 κιλά, ανάλογα με την έκδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Σεπτεμβρίου (365) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί την 1η του μηνός στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Ετικέτες: 
Transit ConnectFord

Στο ίδιο τεύχος: