Τροχοί & TIR

Στο Ομάν το Παγκόσμιο Συνέδριο της IRU

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της IRU, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μουσκάτ του Ομάν από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2018, αναμένεται να φέρει σε επαφή εκπροσώπους της μεταφοράς και κυβερνητικά στελέχη από όλο τ
Κυριακή 23/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της IRU, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μουσκάτ του Ομάν από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2018, αναμένεται να φέρει σε επαφή εκπροσώπους της μεταφοράς και κυβερνητικά στελέχη από όλο τον κόσμο για τη λήψη εποικοδομητικών αποφάσεων στον τομέα των μεταφορών εμπορευμάτων και επιβατών.

Η στρατηγική θέση του Ομάν ως εμπορικός κόμβος και η δυναμική επενδυτική του πολιτική να γίνει ο ηγέτης των logistics κατά τα προσεχή έτη -τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- το καθιστά ιδανικό τόπο για να συμμετάσχουν στο συνέδριο στελέχη μεταφορών και εμπορίου από όλο τον κόσμο.

Τα βασικά θέματα της ατζέντας της συνόδου θα είναι τα logistics και τα διατροπικά φορτία, η διευκόλυνση του εμπορίου, οι τεχνολογικές καινοτομίες, τα αυτόνομα οχήματα, η ψηφιοποίηση, η οδική ασφάλεια και η βιωσιμότητα.

Με αφορμή το επικείμενο συνέδριο, τη χώρα επισκέφθηκε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας της IRU, Umberto de Pretto, προκειμένου να συζητήσει και για την ένταξη του Ομάν στο TIR. Συναντήθηκε με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Dr Ahmed Mohammed Salem Al-Futaisi και τον Abdulrahman bin Salem Al Hatmi, CEO της ASYAD που διοργανώνει το συνέδριο. Ο Γ.Γ. της IRU συνομίλησε και με ομάδα logisticians του Ομάν.

PreviousNext