Συμβαίνει συχνά, ένα ανταλλακτικό το οποίο πωλείται σε χαμηλότερη τιμή να βάζει σε σκέψεις τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αν θα πρέπει ή όχι να το αγοράσει με το φόβο ότι μπορεί να είναι μια ακόμη «μαϊμού» απομίμηση του γνήσιου.

Αλλά, υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες εκείνοι που σε γνώση τους αγοράζουν ένα φθηνό «μαϊμού» ανταλλακτικό, προφανώς αγνοώντας ότι υπάρχει η λύση του οικονομικού γνήσιου ανακατασκευασμένου ανταλλακτικού, αυτό το οποίο προσφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής της μάρκας.

Πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα ανταλλακτικά, πόσο πιο οικονομικά είναι και τι έχουν να κερδίσουν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών Mercedes-Benz από την αγορά τους, είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέσαμε στον κ. Νίκο Σεισόπουλο, διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Customer Services της Mercedes-Benz. Οι απαντήσεις πλήρεις και αποκαλυπτικές, δεν αφήνουν κανένα κενό στον αναγνώστη μας.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Σεπτεμβρίου (365) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί την 1η του μηνός στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.