Τροχοί & TIR

Συγχαρητήρια: Δεκάδες φορτηγά στο πλευρό των πυρόπληκτων

Δεκάδες φορτηγά, άφησαν τις καθημερινές δουλειές και τα δρομολόγιά τους και τάχθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, τυποποιημένα προϊόντα, λαχ
Σάββατο 08/09/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δεκάδες φορτηγά, άφησαν τις καθημερινές δουλειές και τα δρομολόγιά τους και τάχθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, τυποποιημένα προϊόντα, λαχανικά κ.α. για την ανακούφιση των οικογενειών που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

Μεγάλες και μικρές μεταφορικές εταιρείες απ’ όλη την Ελλάδα, με μόνο το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, κινητοποίησαν οχήματα και οδηγούς, φόρτωσαν τα προϊόντα από τους τόπους συγκέντρωσης και έσπευσαν στο Μάτι.

Τον πρώτο λόγο σε αυτή την κινητοποίηση είχε και πάλι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Φορτηγού, ο οποίος σε συνεργασία με τους δήμους Λαγκαδά και Πολίχνης Θεσσαλονίκης βοήθησε με οχήματα στη μεταφορά και συγκέντρωση των αγαθών και κατόπιν με βαριά φορτηγά και συρόμενα κατευθύνθηκαν προς την Ανατολική Αττική. Με την ευκαιρία αυτή το προεδρείο του Συλλόγου ευχαριστεί την εταιρεία tml και τον κ. Χάρη Μελισσά για την ευγενική παραχώρηση μέρους από τις αποθήκες του και τη μεταφορά των προϊόντων προς την Αθήνα αφιλοκερδώς.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, το συρόμενο της μεταφορικής Αφοί Ντελόπουλοι γέμισε και ξεκίνησε για Αττική. Λίγο αργότερα ξεκίνησε και δεύτερος συρμός. «Τελικά υπάρχει φιλότιμο και ανθρωπισμός στον Έλληνα και είναι αυτό που μας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς τους νέους αλλά και τα παιδιά μας», ανέφερε συγκινημένος ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος βλέποντας την ανταπόκριση των συμπολιτών μας.

Φορτηγά και προσωπικό έθεσε στη διάθεση των πυρόπληκτων και η εταιρεία Πατρικάκης Α.Ε., η Γιαννουκάς Μεταφορική, αλλά και πλήθος μεμονωμένων αυτοκινητιστών και εμπορικών επιχειρήσεων που διέθεσαν δεκάδες τόνους αγαθών, τα οποία και μετέφεραν με τα ιδιόκτητα φορτηγά τους (ΦΙΧ). Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR συγχαίρει όλους τους μεταφορείς που, αν και βιώνουν τη δική τους κρίση, βρέθηκαν οι ίδιοι στο τιμόνι των φορτηγών τους και έσπευσαν στον τόπο όπου παίχτηκε η πιο θανάσιμη τραγωδία των τελευταίων χρόνων για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά.

Στο ίδιο τεύχος #365

PreviousNext