Τροχοί & TIR

Παραγγελία διακοσίων Scania R 450

Στην παραγγελία 200 μονάδων του Scania R 450 προχώρησε η Maritime Transport, μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες του Ην. Βασιλείου με εξειδίκευση στις συνδυασμένες μεταφορές, γεγονός που α
Σάββατο 20/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην παραγγελία 200 μονάδων του Scania R 450 προχώρησε η Maritime Transport, μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες του Ην. Βασιλείου με εξειδίκευση στις συνδυασμένες μεταφορές, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη ενιαία παραγγελία της από έναν μόνο κατασκευαστή. Η απόφαση αυτή λήφθηκε ένα μόλις χρόνο από τη στιγμή που η εταιρεία παρέλαβε τους πρώτους πέντε νέους τράκτορες της σουηδικής μάρκας.

Όπως εξηγούν οι άνθρωποι της Maritime Transport, το γεγονός που βάρυνε περισσότερο στη λήψη της απόφασης για μια τόσο μεγάλη παραγγελία, είναι η χαμηλή κατανάλωση των φορτηγών R 450 με τον 13λιτρο κινητήρα. «Αυτό παράλληλα με όλους τους άλλους παράγοντες του συνολικού κόστους ζωής των οχημάτων, ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας μας για τα διακόσια Scania R.», εξηγεί ο Stuart Wardlaw, διευθυντής στόλου της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 2001 και διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα στόλο από 1.200 φορτηγά.

Επιπλέον, σημαντικές είναι και οι προδιαγραφές των φορτηγών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο ευεξίας των οδηγών. Οι ευρύχωρες καμπίνες της σειράς «R», που είναι εξοπλισμένες με ψυγεία και φούρνους μικροκυμάτων, παρέχουν άνετο χώρο εργασίας και διαβίωσης για τους οδηγούς τους. «Η αποδοχή ενός οχήματος από τον οδηγό έχει άμεση σχέση με τη συμπεριφορά και την απόδοσή του. Όταν είναι ευχαριστημένοι με το όχημα που οδηγούν, πιστεύουμε ότι θα οδηγήσουν πιο οικονομικά και με ασφάλεια.», συμπλήρωσε ο Stuart Wardlaw.

Στο ίδιο τεύχος #366

PreviousNext