Τροχοί & TIR

Peterbilt

Μία από τις δυνατές και ξεχωριστές παρουσίες στο περίπτερο του Π.Σ.Φ.Φ ήταν ο τριαξονικός τράκτορας μάρκας Peterbilt του Florian Koselj από τη Σλοβενία. Εντυπωσιακές όρθιες χρωμιωμένες εξατμίσεις, α
Πέμπτη 22/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία από τις δυνατές και ξεχωριστές παρουσίες στο περίπτερο του Π.Σ.Φ.Φ ήταν ο τριαξονικός τράκτορας μάρκας Peterbilt του Florian Koselj από τη Σλοβενία.

Εντυπωσιακές όρθιες χρωμιωμένες εξατμίσεις, ανοξείδωτος προφυλακτήρας και σκαλοπάτια, όμορφοι χρωματισμοί και αεροτενόροι μας ταξίδεψαν στους μακρινούς Highway της Αμερικής όταν για πολλά χρόνια ο συγκεκριμένος τράκτορας έκανε δρομολόγια διασχίζοντας όλες τις πολιτείες.

Το Peterbilt είναι μοντέλο του 1983 και η ισχύς του κινητήρα 410 ίπποι. Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει εταιρεία ειδικών μεταφορών στη Σλοβενία, το αγόρασε από την Αμερική και δαπανώντας χιλιάδες ευρώ προχώρησε στην πλήρη ανακατασκευή του. Με αυτό ταξιδεύει από χώρα σε χώρα δίνοντας το δικό του δυναμικό παρών σε όλα τα Truck Festival της Ευρώπης.

Όχι άδικα βέβαια καθώς γυρνώντας το κλειδί στη μίζα ο κινητήρας άρχισε να βρυχάται και σε κάθε πάτημα του πεντάλ του γκαζιού ένα μίγμα καπνού και φωτιάς εκτοξευόταν στον αέρα, ξεσηκώνοντας το συγκεντρωμένο πλήθος. Την πίσω πλευρά του τράκτορα έχει καλύψει το σχέδιο μίας αερογραφίας όπου απεικονίζει το sexy πόδι κάποιας κυρίας…

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext