Ένα νέο τρόπο για να καταστήσει ορατές τις ράμπες και την επιφάνεια εργασίας τους, εξελίσσει η DHOLLANDIA. Η εταιρεία χρησιμοποιεί φώτα προβολής LED που είναι τοποθετημένα στην κάτω πλευρά της κάθε πλατφόρμας και τα οποία φωτίζουν τόσο αυτή όσο και το χώρο που καταλαμβάνει στο έδαφος, ώστε οι πεζοί και οι οδηγοί οχημάτων να έχουν επίγνωση της διαδικασίας φορτοεκφόρτωσης, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εν λόγω τεχνολογία χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους οπτικούς φακούς για να δημιουργήσει και να εκπέμψει πολύ έντονες δέσμες φωτός LED, οι οποίες σχηματίζουν μια ιδιαίτερα ορατή έγχρωμη λωρίδα στο έδαφος. Θα είναι διαθέσιμη για εφαρμογές από τα 10 έως τα 80 V, κάτι που σημαίνει πως είναι κατάλληλη όχι μόνο για τα συμβατικά επαγγελματικά οχήματα, αλλά και για τα ηλεκτρικά στα 48 ή 72 V.

Με λίγες προσαρμογές, η τεχνολογία θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην πλειοψηφία των υφιστάμενων προϊόντων της DHOLLANDIA. Όταν συμβεί αυτό, τα LED θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά φώτα που αναβοσβήνουν και τα οποία είναι τοποθετημένα στο πάνω μέρος της ράμπας. Με αυτό τον τρόπο, η επιφάνεια εργασίας θα παραμένει ελεύθερη, καθώς τα LED βρίσκονται από κάτω και επιπλέον ο χειριστής δεν θα κινδυνεύει να σκοντάψει πάνω στα λαμπάκια της ράμπας, αλλά ούτε και να τα καταστρέψει με το χειρισμό του φορτίου.